HAON - PR cikk

2012.09.05. 10:09

VI. Álompár Esküvői Kiállítás és Vásár - Legyen Ön is a kiállítók között!

Legyen Ön is egy igazán színvonalas kiállítás partnere, és ismertesse meg szolgáltatását vagy termékeit a nagyközönséggel!

Legyen Ön is egy igazán színvonalas kiállítás partnere, és ismertesse meg szolgáltatását vagy termékeit a nagyközönséggel! 2012. december 8-9-én kerül megrendezésre a VI. Álompár Esküvői Kiállítás és Vásár, az Inform Média Kft. önálló szervezésében.

Szeretettel várunk minden olyan szolgáltatót, aki termékeivel, szolgáltatásával hozzá tud járulni, hogy a házasodni készülő párok nagy napja minél örömtelibb és tökéletesebb legyen.

Helyszínül idén az Erdőspuszta Club Hotelt**** választottuk, mely rendezvényhelyszínként számtalan előnnyel kecsegteti majd kiállításunk látogatóit. Gyönyörű erdei környezet, ingyenes parkolás, 400 m2-nyi minden igényt kielégítő kiállítói tér és nem utolsó sorban nagyon kedvező négyzetméter árak állnak rendelkezésre egy igazán színvonalas kiállítás megrendezéséhez.

Mindemellett idén sem kell számolni semmilyen felárral és regisztrációs díjjal!

Különlegesen csábító médiaajánlat

Média kampányunk ezúttal is kiemelkedő lesz; saját termékeinken túl helyi rádiók, TV-k, plakátok, online felületek, és még néhány új ötlet segítségével fogjuk népszerűsíteni rendezvényünket, sőt a piaci helyzetre tekintettel még több figyelmet szánunk a szervezés ezen részére.

Új kiállítóinknak és azoknak a szolgáltatóknak, akik csak nálunk képviseltetik magukat, a Hajdú-bihari Naplóban havonta megjelenő ÁLOMPÁR magazinoldalunkon bemutatkozási lehetőséget biztosítunk. A kiállítás hivatalos kiadványában, az igényes kivitelű ÁLOMPÁR Magazinban pedig minden kiállítónk díjmentesen lehet jelen!

Kiállításunkon a helyfoglalás és a kedvezmények igénybe vétele aláírással és pecséttel ellátott, kitöltött megrendelő lappal és a részvételi díj 50%-nak befizetésével lehetséges.

Jelentkezési határidő a szabad helyek függvényében, illetve legkésőbb október 10-ig.

Díjfizetés: készpénzben, 50% a szerződéskötéskor, 50% október 30-ig.

Remélem ajánlatunk felkeltette érdeklődését, és hamarosan partnereink között üdvözölhetjük!

Jelentkezés és bővebb információ az alábbi elérhetőségeken lehetséges:

06/30-828-5399

06/30-990-3848

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!