HAON - PR cikk

2012.09.05. 16:37

A jövőben is a Debreceni Gyógyfürdő Kft. lesz a Hotel Lycium**** üzemeltetője

A mai napon „Gondolatébresztő Műhely” címmel Őszi Szezonnyitó Workshop-ot rendeztek a Kölcsey Központban

A mai napon „Gondolatébresztő Műhely” címmel Őszi Szezonnyitó Workshop-ot rendeztek a Kölcsey KözpontbanA Hotel Lycium**** által - a szakmai partnerek számára - szervezett „házi konferencián” a rendezvény fővédnöke, Dr. Papp László – a DMJV vállalkozói vagyonért és városstratégiáért felelős alpolgármestere mondott megnyitót és köszöntőt, aki egyben Debrecen fejlesztési terveiről tartott tájékoztatást. A szezonnyitó rendezvény fókuszában a hivatásturizmusban szerepet vállalók közötti összhang elősegítése, illetve a rendezvényszervezői szakma és a célpiac fokozottabb egymásra találása állt.

A jövőben is a Debreceni Gyógyfürdő Kft. lesz a Hotel Lycium**** üzemeltetője

A napokban kelt szándéknyilatkozat értelmében 2015-ig biztosan a Debreceni Gyógyfürdő Kft. látja el a Hotel Lycium üzemeltetését. A megállapodás szerint emellett továbbra is a cég marad a MICE szegmensben történő kizárólagos értékesítője és hasznosítója a Kölcsey Központ valamennyi rendezvénytermének.

Az erről szóló szerződés hamarosan aláírásra kerül.

Új szállodaigazgató a Hotel Lycium**** Debrecen élén

2012. szeptember 1-jétől a Debreceni Gyógyfürdő Kft. által üzemeltetett Hotel Lycium**** élén Szerdi Zsuzsanna váltja a szállodavezetői posztot 2012. március 15. óta ideiglenesen betöltő Fazekas Lajos ügyvezető igazgatót.

Szerdi Zsuzsanna a Szolnoki Főiskola vendéglátó és szálloda szakán, illetve a Miskolci Egyetem gazdálkodási szakán végzett közgazdász közel 20 éves pályafutását a hajdúszoboszlói Mátyás Király Hotelben kezdte, ahol 5 évig szállodaigazgatói pozíciót is betöltött. 2004-ben került a Debreceni Gyógyfürdő Kft-hez, ahol 2004-2006 között irányította az Aquaticum Termál és Wellness Hotel****-t majd 2008-tól projektvezetői feladatokat látott el a Debreceni Gyógyfürdő komplex fejlesztés projektjeiben. 2011 októberétől a Hotel Lycium**** event managereként a szállodában és a Kölcsey Központban megrendezésre kerülő konferenciák és MICE rendezvények teljes körű koordinációját látta el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!