HAON - Legfontosabb

2018.01.11. 13:16

Jobbik: Rigán István a szoboszlói jelölt

Hajdúszoboszló - A korrupció visszaszorítását, az egészségügyi ellátás és az oktatás javítását emelte ki az ellenzéki politikus.

Hajdúszoboszló - A korrupció visszaszorítását, az egészségügyi ellátás és az oktatás javítását emelte ki az ellenzéki politikus.

Az országgyűlési választáson a hajdúszoboszlói székhelyű, Hajdú-Bihar megyei 5-ös választókerületben induló Rigán István jobbikos jelöltet ajánlotta a választók figyelmébe Kulcsár Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője. A honatya hangsúlyozta: a jelölt célja győzni a Fidesszel szemben.

– A Jobbik kiemelné hazánkat a korrupció „mocsarából”, és elszámoltatást hajtana végre – jelentette ki Rigán István. Ezután a sürgető teendők között említette az egészségügy és az oktatás színvonalának javítását, európai béreket fizető munkahelyek létrehozását, a kis- és középvállalkozások felemelését, valamint a bürokrácia csökkentését.

Fotó: Derencsényi István

Rigán István végül arról is beszélt, hogy szerinte az egész 4-es főutat autópályává kellene fejleszteni.

HBN-OCs


[related-post post_id="3731295"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!