HAON - Legfontosabb

2018.01.21. 14:40

Fotók és videó: Három sztárvendég az alapítványi bálon

Hajdúdorog - Ezer vendége volt Hajdúdorogon a Szent Bazil Oktatási Központ szombat este megtartott alapítványi báljának, amelyet az intézmény sportcsarnokában rendeztek meg.

Hajdúdorog - Ezer vendége volt Hajdúdorogon a Szent Bazil Oktatási Központ szombat este megtartott alapítványi báljának, amelyet az intézmény sportcsarnokában rendeztek meg.

A rendezvény Kocsis Fülöp Érsek-Metropolita köszöntőjével kezdődött, a nyitó táncot a gimnázium diákjai adták elő. A hajdúdorogi közösségi eseményen a támogatók jóvoltából három sztárfellépő is volt. Először Varga Miklós énekelt, majd Zséda dallamaira táncolt legalább vendégek fele a színpad előtt, éjfél körül pedig megérkezett Kis Grófo is, aki zenéjével, számaival hatalmas hangulatot teremtett.

Kerékgyártóné Ihnáth Rita igazgató-helyettestől megtudtuk, hogy a bál nagyon fontos eseménye az óvodát, általános iskolát és gimnáziumot magába foglaló oktatási központnak. Az esemény hagyomány az intézmény életében, az elmúlt három évben - mióta Szilágyi Gábor az intézményvezető - folyamatosan emelkedik a résztvevők száma a korábban kétszáz fős rendezvény ezer fős bállá nőtte ki magát, melynek bevételéből tavaly egy kisbuszt vásároltak, és az idén is a diákok javára fordítják a báli bevételt.

Fotó: Kovács Péter

Mi a bál népszerűségének titka? A megkérdezettek egyöntetűen állították, hogy a kitűnő hangulat, az intézmény vendégszeretete, a bál kulturált volta és a neves sztárvendégek.

HBN-KZS


[related-post post_id="3742398"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!