HAON lakóhelyem

2019.01.02. 11:28

Figyelmesség a jeles évfordulón

Nyíracsád - Évfordulós házasokat köszöntött a polgármester Nyíracsádon.

Nyíracsád - Évfordulós házasokat köszöntött a polgármester Nyíracsádon.

Az év végéhez közeledve dr. Nagy János polgármester ismét köszöntötte azokat a nyíracsádi házaspárokat, akik 50 évvel ezelőtt kötötték össze életüket. Azóta Isten és ember előtt összetartanak jóban, rosszban, egészségben, betegségben. Úgy, mint ahogyan azt annak idején az oltár előtt fogadták. A polgármester Zilahi Józsefné anyakönyvvezetővel vitte el az önkormányzat ajándékát, a jókívánságokat és a hölgyeknek járó virágcsokrot az ünnepeltekhez.

Varga Györgyné Pannika néni fontosnak tartotta elmondani, hogy az 50. házassági évfordulójuk előtt családtagjaikkal együtt részt vettek a görögkatolikus templomban a házaspárokért végzett liturgián, ahol a jubiláló házaspárok megáldásában is részesültek. Vereb Csaba és Szelják Judit számára kettős évfordulót jelent az esküvőjük napja, hisz 50 évvel ezelőtt Judit születésnapján kötötték össze életüket. Az évfordulós házasokat természetesen a családtagok is köszöntötték.

- Kedves Zilahi Enikő -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!