HAON lakóhelyem

2018.11.14. 14:07

Találkozóra hívták a nyugdíjas köztisztviselőket

Hajdúnánás - Hagyomány a városban, hogy minden év végéhez érve a ma már nyugdíjas kollégákat találkozóra hívják meg.

Hajdúnánás - Hagyomány a városban, hogy minden év végéhez érve a ma már nyugdíjas kollégákat találkozóra hívják meg.

Egy év elteltével ismét találkoztak a nyugdíjas köztisztviselők. A jó hangulatú találkozó remek alkalom volt arra, hogy a résztvevők az elmúlt időszak eseményeit, történéseit kötetlen beszélgetésen megosszák egymással.

Az eseményen Hajdúnánás alpolgármestere köszöntötte a volt hivatali dolgozókat. Dr. Juhász Endre ünnepi köszöntőjében azt mondta, az ilyen találkozókkal is szeretnék kifejezni megbecsülésüket a volt munkatársak iránt. Az alpolgármester egy rövid előadással kitért a következő időszak fejlesztéseire és az elmúlt időszakban elnyert Idősbarát Díjra is.

Dr. Kiss Imre a város jegyzője beszédében köszönetét fejezte ki a nyugdíjas köztisztviselőknek azért az áldozatos és lelkiismeretes munkájukért, amelyet évtizedeken keresztül végeztek a város szolgálatában. A jegyző beszámolt többek között az elmúlt időszakban történt hivatali változásokról, a hivatal épületének energetikai korszerűsítéséről.

Ezt követően kötetlen beszélgetés kezdődött, amelyben felidézték a közös élményeket és szót váltottak arról, hogyan telnek a nyugdíjas mindennapok.

- Harsányi Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!