HAON lakóhelyem

2018.07.25. 12:08

Szépségek versenyeznek egymással Szoboszlón

Hajdúszoboszló - Szombaton eldől, ki viselheti egy évig a Hajdúság Szépe koronáját.

Hajdúszoboszló - Szombaton eldől, ki viselheti egy évig a Hajdúság Szépe koronáját.

Szombaton 15 órától ismét a szép lányoké lesz a főszerep a hajdúsági fürdővárosban, ahol a Miss Alpok Adria Hajdú-Bihar megyei döntőt, valamint a Hajdúság Szépe 2018 versenyt is megrendezik. A megmérettetésnek a mediterrán tengerpart és annak hajószínpada ad majd otthont, ahol a nézők a medencéből, a zsűritagok pedig a napernyők alól szemlélhetik majd a kiválasztott tizenhárom hölgyet. Elsőként egy közös koktélruhás koreográfiával fokozzák a lányok a hangulatot, majd egyenként bemutatkoznak. Végül a zsűritagok pontoznak, s eldől, melyik lány fejére kerül korona.

A Hajdúság Szépe versenyt a Hajdúszoboszlói fürdő vezetősége keltette életre immár két évtizede, mely nagy népszerűségre tett szert már a megye határain túl is. A ma már nagy hagyományokkal bíró sikertörténet, a Miss Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny 1988-ban kezdődött, amikor megkoronázták az első Alpok-Adria szépségkirálynőt. Azóta minden évben egyre több fiatal hölgy vállalkozik eme vetélkedésre, hogy emlékezetes élményekkel és önbizalommal gazdagodjon. A szépségverseny Olaszországból indult, ma már kilenc ország – Ausztria, Horvátország, Németország, Olaszország, Svájc, Szlovénia, Szlovákia, Magyarország és San Marino – szép lányai versenyeznek a megtisztelő címért.

A versenyzők felkészüléséről Katona Erzsébet, a Stílus Divat Stúdió vezetője gondoskodik, akinek több mint 25 éves tapasztalata van a divat és szépségversenyek világában, a keze alól kikerült ifjú hölgyek sikere pedig mindig garanciának bizonyul.

A színes programon Kökény Attila szórakoztatja majd a közönséget.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!