HAON lakóhelyem

2018.06.15. 13:54

Fotók és videó: minden a KRESZ körül forgott a téglási oviban

Téglás - A hajdúhadházi rendőrök a Nemzedékek Biztonságáért Alapítvánnyal együttműködve szerveztek programot a kicsiknek.

Téglás - A hajdúhadházi rendőrök a Nemzedékek Biztonságáért Alapítvánnyal együttműködve szerveztek programot a kicsiknek.

A téglási Bárczay Anna Városi Óvoda 3 fős csapata - több mint 50 csapat közül - harmadik helyezést ért el az országos Pindur-Pandur Mini-KRESZ vetélkedőn. Ennek alkalmából a Nemzedékek Biztonságáért Alapítvány, a Hajdúhadházi Rendőrkapitánysággal és a Megyei Baleset-megelőzési Bizottsággal közösen egy mini-KRESZ programot szervezett június 14-én.

A foglalkozáson részt vett Illés István /AYALA/, az alapítvány kurátora, aki lányával, Illés Annával énekelt a gyerekeknek. A kicsiknek Hirku Richárd rendőrzászlós KRESZ-kvízt tartott, majd Őri Krisztián rendőrőrnagy és Szőllősi Judit rendőrőrmester az óvoda KRESZ-pályáján a kerékpáros és gyalogos közlekedést gyakorolták az ovisokkal.

A jó hangulatú programon a Látni és látszani elv érdekében a rendőrök láthatósági karkötőt osztottak a kicsiknek, akik a nyári szünidő közeledtével hasznos tanácsokat is kaptak.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!