HAON lakóhelyem

2018.05.23. 10:27

Biciklit és szerszámokat loptak egy újvárosi ház udvaráról

Balmazújváros - A balmazújvárosi rendőrök vádemelést javasolnak a három helyi férfival szemben.

Balmazújváros - A balmazújvárosi rendőrök vádemelést javasolnak a három helyi férfival szemben.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. április 21-én 21 óra 20 perc körül arról, hogy egy balmazújvárosi ház udvaráról ismeretlenek elloptak egy elektromos fűnyírót, egy benzinmotoros fűkaszát, egy kerékpárt és egy gázpalackot. A rendőrök a helyszínre mentek, majd az adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves N. Rolandot, a 20 éves Gy. Attilát és a 19 éves D. Jánost. A feltételezett elkövetőket elfogták és előállították a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. D. János kihallgatása során beismerő vallomást tett és elmondta, hogy az eltulajdonított tárgyakat eladta.

A nyomozó hatóság az ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!