HAON lakóhelyem

2018.03.30. 11:37

MSZP: tisztességes béreket és munkát

Hajdúnánás - Jelöltbemutató fórumot tartott szerda este az MSZP a hajdúnánási Bocskai Filmszínház és Ifjúsági Házban.

Hajdúnánás - Jelöltbemutató fórumot tartott szerda este az MSZP a hajdúnánási Bocskai Filmszínház és Ifjúsági Házban.

A közel kétszáz érdeklődő előtt megtartott rendezvényen mutatták be Csige Tamást, az MSZP Hajdú-Bihar megye 6-os számú választókörzetében indított országgyűlési képviselőjelöltjét. A fórumon vendégként részt vett Karácsony Gergely MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelölt, valamint dr. Gulyásné Gurmai Zita, Lencsésné Gál Mária, Tóth Norbert az MSZP, és Dede Tamás, a Párbeszéd Magyarországért országgyűlési képviselőjelöltje.

Csige Tamás beszédében kijelentette, a képviselők dolga az emberek szolgálata.

– Én egy olyan szolgálatról beszélek, ahol a képviselő a hétköznapokban is elérhető, közvetlenül kommunikál az emberekkel, és nem csak akkor jelenik meg a választókörzetében, ha valami protokolláris rendezvényen kell részt vennie. Én nem fogok ígérgetni, mert ígéretekkel tele van a padlás, de az biztos, hogy befejezzük a most megkezdett Balmazújváros–Hajdúnánás közötti útszakasz felújítását, és nem fogunk elfelejtkezni a Nyíregyházára vezető útról sem. Szeretnék azért tenni, hogy minden család meg tudja adni a végtisztességet az egész életét végigdolgozott nyugdíjas hozzátartozójának. Kezdeményezni szeretném, hogy anyagi helyzettől függően sávosan utaljanak ki még pár havi nyugdíjat a családoknak, hogy azok méltó módon el tudjanak búcsúzni az eltávozottól. De a legfontosabb, meg kell teremteni azt, hogy itthon tudjanak boldogulni az emberek: tisztességes munkahelyeket tisztességes bérekkel – fogalmazott Csige Tamás.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!