HAON lakóhelyem

2018.03.17. 14:43

„Édesanyám jobban főz, mint én, az ő főztjét jobban szeretem”

Hajdúszoboszló - Kinek a lángos, kinek a paprikás csirke. Kedvenc ételükről kérdeztük az utca embereit.

Hajdúszoboszló - Kinek a lángos, kinek a paprikás csirke. Kedvenc ételükről kérdeztük az utca embereit.

Hamvas Ákos, hegesztő

Ha kijövök Hajdúszoboszlóra a Toros Napokra, csak a krumplilángosra tudok gondolni, nagyon szeretem, frissen készítik és tudom, mi van benne. A hétköznapokban a kedvenc levelesem a gyümölcsleves, kedvenc desszertem pedig a somlói galuska.

Hambalgó Eszter, kereskedő

Kedvenc ételem a húsleveles, de csak az, amit anyukám szabadon nevelt csirkéből főz. Főételnek az abszolút kedvencem a töltött káposzta, desszertnek pedig a kakaós, esetleg a pudingos palacsinta. Én magam is el szoktam készíteni ezeket.

Nagy Marianna, zsonglőr

A sült kolbászt és sült hurkát preferálom leginkább. Desszertnek főként a túrós süteményeket szeretem, bármi jöhet, amiben túró van. De édességben mindenevő vagyok. Szoktam főzni, de édesanyám jobban főz, mint én, az ő főztjét jobban szeretem.

Lakatos Péter, táncos

Az abszolút kedvencem a paprikás csirke nokedlivel, esetleg egy kis uborkasalátával és természetesen a rántott hús. Épp a napokban csináltam sajttal, sonkával töltött csirkemellet leveles tésztába burkolva, tökéletes volt vacsorára.

HBN | Fotó: Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!