HAON lakóhelyem

2018.01.30. 09:42

Életerő „utánpótló” napon jártunk Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló - Az eseményt szervező egíyesület közel negyedszázada van jelen a fürdőváros közéletében.

Hajdúszoboszló - Az eseményt szervező egíyesület közel negyedszázada van jelen a fürdőváros közéletében.

Az ezotéria, a természetgyógyászat és a reforméletmód iránt érdeklődök töltötték meg a hajdúszoboszlói Kulturális Központ színháztermét szombaton az Életerő Egyesület által szervezett 12. Életerő Napon. Az egész napos rendezvényt Makláry Zoltán elnök nyitotta meg, aki kiemelte, hogy az egyesület már huszonnégy éve jelen van a város közéletében.

A programon előadások hangzottak el többek között a szeretet gyógyító erejéről, az egészségmegőrzés fontosságáról, valamint az elkövetkezendő időszak spirituális üzeneteiről. Az előadásokat tibeti hangtálterápia és jóga bemutató egészítette ki. Ásvány- és könyvvásár, valamint állapotfelmérés is várta a közönséget. A napot Kövi Szabolcs lemezbemutató koncertje zárta.

Életvezetési tanácsot

– Szeretem megismerni az új technikákat és módszereket, ami az én és a környezetem életét is jobbá teszi. Mindig vannak új lehetőségek, amik felkeltik az érdeklődésemet. Rengeteg pozitívumot és naprakész, alkalmazható életvezetési tanácsot kaptam dr. Csikai Erzsébet előadásától, illetve különleges élmény volt a hangtálas meditáció is – foglalta össze élményeit Frolovné Pinczés Ilona.

HBN–Berényi Viktória

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!