HAON lakóhelyem

2018.01.27. 14:22

Beadják kötbérigényüket

Tiszafüred - Több napirendet is megtárgyaltak a soron kívüli testületi ülésen a Tisza-parti városban.

Tiszafüred - Több napirendet is megtárgyaltak a soron kívüli testületi ülésen a Tisza-parti városban.

Érvényesíti a meghiúsulási kötbérigényét a város önkormányzata a település közigazgatási területén belül a síkosságmentesítési, hóeltakarítási, útkarbantartási és kátyúzási munkák elvégzésével szerződött céggel szemben, mert a másik fél felmondta a keretszerződést. Az igényelt összeg csaknem nettó 4,4 millió forint. – Erről is határozott a tiszafüredi képviselő-testület a napokban megtartott soron kívüli ülésén.

A jövőben meghatározó lehet a sportturizmus." Ujvári Imre

Kedvezményesen

Döntöttek a képviselők arról is, hogy az önkormányzat edzőtábor helyszíneként kedvezményesen adja a Benedek Gábor Városi Sportcsarnok és Szabadidőközpontot az MTK Budapest Ritmikus és Esztétikus Gimnasztika Szakosztályának a következő időszakban kétszer öt napra. Ujvári Imre polgármester reményét fejezte ki, hogy a jövőben mind inkább meghatározó lesz a sportturizmus a város turisztikai életében.

Migránsokról is

A város önkormányzata – képviselve az ott élők érdekeit – nyilatkozatot tett, mely szerint nem kíván Tiszafüreden sem bevándorlásszervező irodát, sem migránstábort; egyúttal szorgalmazza, hogy a magyar önkormányzatok utasítsák el a Soros György által tervezettek és a kötelező, felső korlát nélküli betelepítési kvóta végrehajtását – tájékoztatta a Naplót Ujvári Imre polgármester.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!