HAON - Kultúra

2019.01.21. 13:12

Pótszilveszter Csocsesszel Nádudvaron

Nádudvar - Megénekeltette a már táncra perdült nádudvari közönséget.

Nádudvar - Megénekeltette a már táncra perdült nádudvari közönséget.

Három héttel a retró világsztár Mr. President itteni fellépése után, a szilveszteri buli után újra mulatozni gyűltek össze a művelődési házban. Pótszilveszter zajlott hajnalig január 19-én, szombaton. Az est sztárfellépője a mulatós zenei világból jól ismert Csocsesz volt.

A billentyűs kísérettel színpadra lépő zenész remek, lakodalomba illő hangulatot teremtett ötvenperces előadásával. E közben a korábban Korda Györggyel is duettező Csocsesz megénekeltette a már tomboló, táncoló közönséget, akik remek partnernek bizonyultak ehhez. A fiatalok is úgy énekelték a Mókus szőrrel pucolom a bakancsom című örökzöldet, mintha, otthon a csapból is ez a sláger folyna.

Az előadó a műsort követően dicsérte az aktív, bulira kapható közönséget a szervezőknek. Akiktől megtudtuk, hogy Csocsesz éppen egy böllérfesztiválról érkezett, ahol már csak egyedül ő volt alkoholmentes az egész forgatagban. Nagyon élvezte az ittlétet, s a közelmúltban zajló televíziós főzősow-ban való szereplését is. Ebből kifolyólag valószínűleg még idén szeptemberben visszatér Nádudvarra, akár a városnapi nagyszabású főzőverseny zsűrijébe is.

- Marján László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!