HAON - Kultúra

2018.12.23. 19:55

Meghitt karácsony sok műsorral

Esztár - A művelődési házban tartották az év utolsó rendezvényét, a falukarácsonyt.

Esztár - A művelődési házban tartották az év utolsó rendezvényét, a falukarácsonyt.

A műsorszámok előadói az óvodásoktól a nyugdíjasokig minden korosztályt képviseltek. Kezdetnek Varga József videó-összeállítása mutatta be a falu 2018. évi kulturális életét. Majd Szécsi Tamás polgármester köszöntötte a jelenlévőket. Gyertyás táncot, karácsonyi verseket, a Rezeda népdalkörtől énekeket hallhattak ezen az estén a vendégek.

A mazsorettesek fénytánccal kápráztatták el a nézőket.

Fotó: Nagyné Kelemen Mónika

A fiatal Szabó Ágoston az ünnepi énekeket először egyedül, majd édesapjával, Szabó Zsolt tiszteletessel duettben énekelte. Különleges, gyertyás táncot adtak elő a második osztályosok, a negyedik osztályosok pedig hópihe táncot. Egy helyi fiatalokból álló csapat Andersen: A pásztorlány meg a kéményseprő című mesét vitték színpadra.

Fotó: Nagyné Kelemen Mónika

Az ünnepi díszbe öltözött főtéren zárult a karácsonyi összeállítás, ahol Szabó Zsolt tiszteletes beszédét követően meggyújtotta a negyedik adventi gyertyát. Forró teával, kaláccsal kínálták az ünneplőket a művelődési ház dolgozói.

- Nagyné Kelemen Mónika -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!