HAON - Kultúra

2018.11.28. 14:09

Sztárokat tanít NÁGI, a böszörményi tehetség

Budapest, Hajdúböszörmény - A hajdúböszörményi YouTube-sztár, NÁGI tehetségét próbálják eltanulni a sztárok.

Budapest, Hajdúböszörmény - A hajdúböszörményi YouTube-sztár, NÁGI tehetségét próbálják eltanulni a sztárok.

Idén októberben mutatkozott be először a TV2 új, nagyszabású, élő show-műsora, a Csak show és más semmi. Tizenkét híresség vállalkozott arra, hogy hétről hétre, határaikat átlépve, számukra idegen terepen bizonyítsák tehetségüket.

A látványos színpadi produkciókban kulcsfontosságú az akaraterő és a teljesítmény. A nézők mellett olyan ítészeket kell lenyűgözniük a szereplőknek, mint Balázs Andi színésznő, a TV2 népszerű műsorvezetője, Tilla, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója, ifj. Richter József, valamint Badár Tamás bűvész-humorista. A múlt hét pénteki adásban a hajdúböszörményi NÁGI is színpadra lépett a vendégfellépők között. DJ Geryssonnal közös előadásukat Koholák Alexandra és Veréb Tamás választotta ki.

„Szkreccselés és lúperezés”

– Örömmel vállaltuk a szereplést a TV2 show-műsorában. Az énekléssel már régóta foglalkozom, viszont a looperezést két éve kezdtem el – mondta NÁGI, azaz a 24 éves Nagy Brigitta, majd elmesélte, hogy az első próba nehézkes volt, mert nem egyszerű elmagyarázni a looper működését annak, aki még soha nem használta ezt a technikát, de szerencsére hamar belejöttek mindketten. A looper egyébként digitális felvevő, amely képes a lejátszott hangokat valós rögzíteni, tárolni és azonnal visszajátszani, nemcsak rövidebb, hanem több perces részeket is. – Alexa és Tomi is nagyon szorgalmas, képesek még az ebédidőben is próbálni. Menni fog nekik a pénteki produkció, nagy bulit csapnak majd! – dicsérte a sztárokat NÁGI.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!