HAON - Kultúra

2018.10.29. 13:50

Nótaesttel ért véget az idősek hónapja Hajdúsámsonban

Hajdúsámson - Utolsó állomásához érkezett a rendezvénysorozat október 27-én.

Hajdúsámson - Utolsó állomásához érkezett a rendezvénysorozat október 27-én.

A városvezetés idén úgy döntött, hogy egy egész hónapos rendezvénysorozattal köszönti az időseket. Nyitásként mesemondó délelőttöt tartottak egymásnak az idősek, érdekesebbnél érdekesebb mesékkel, majd egészséggel kapcsolatos programokkal és a helyi színjátszó kör felolvasásával folytatódott a programsorozat.

A finálét október 29-én rendezték meg a szervezők a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola aulájában. – Hagyományt szeretnénk teremteni az idősek hónapjával ettől az évtől – árulta el köszöntőjében Antal Szabolcs polgármester, aki hangsúlyozta az idős emberek fontosságát, hogy a mai világban meg kell becsülni élettapasztalatukat, bölcsességüket. Ezt követően Dandé Lászlóné, alpolgármester szívhez szóló verssel kedveskedett. A Nótaestre közel 150-en érkeztek, az előadóművészek operett slágerekkel készültek, sztárfellépő a híres magyar harmonikaénekes, Márió volt.

DM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!