HAON - Kultúra

2018.09.14. 09:46

Küldjön hírt! - Vásári sokadalom lesz Sárándon

Sáránd - A sárándi önkormányzat mindenkit sok szeretettel vár a már hagyománnyá vált Község Napjára és Vásári Sokadalomba.

Sáránd - A sárándi önkormányzat mindenkit sok szeretettel vár a már hagyománnyá vált Község Napjára és Vásári Sokadalomba.

Szeptember 14-én, pénteken 18 órától felvonulnak a debreceni mazsorettek, majd Ludman Viktor saját szerzeményeivel örvendezteti a közönséget.

Szeptember 15-én, szombaton 11 órától Az Ákom-Bákom Bábcsoport szórakoztatja a gyermekeket, később Márkus Ica nótái és a sárándi Vadvirágok néptánc előadása következik.

Gyányi István swing és pop táncműsort mutat be, utána a sárándi Ezüst Évek Nyugdíjas Klub, a mikepércsi Ősz Idő Nyugdíjas Egyesület, valamint a sárándi Erzsébet-tábor résztvevői egyórás generációkon átívelő műsort adnak elő.

A sárándi Férfidalárda nótacsokra után Tóth Imre „Bruti” humorista szórakoztatja a közönséget. Az örökifjú Liszter Sándor és Vadrózsái előadása után a rockzene fogja hangulatba hozni a falunapra látogatókat. Először Bánfi Bobo Ferenc dalai hangzanak el, végül örömzene, a Gesarol együttes nagy koncertje zárja a község napját.

A sokadalomban számos népi iparművész és mester várja a kedves közönséget sokféle vásárfiával.

A sárándi csárda pénteken 22 óráig, szombaton 8 és 23 óra között várja vendégeit.

Több információ és a teljes műsor látható a község honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!