HAON - Kultúra

2018.08.24. 13:22

Negyven éven keresztül voltak a pályán

Hajdúdorog - Idén első alkalommal kitüntető címben részesítették a város pedagógusait.

Hajdúdorog - Idén első alkalommal kitüntető címben részesítették a város pedagógusait.

Csige Tamás polgármester kezdeményezésére Hajdúdorog Város Önkormányzat képviselő-testülete úgy határozott, hogy az oktatási-nevelési munka elismerése céljából létrehozza a „Hajdúdorogi Pedagógus Emlékérem” kitüntető címet.

Az emlékplakett azon pedagógusok részére adományozható, akik legalább 30 éven keresztül – Hajdúdorogon legalább 20 évig – kimagasló pedagógiai tevékenységet végeztek, továbbá az általuk felkészített tanulók közül többen eredményesen szerepeltek megyei, illetve országos tanulmányi versenyeken. A kitüntető címet minden évben az augusztus 20-i városi ünnepségen adják át.

Díjazottak

Kissné Dobi Erzsébet pedagógus négy évtizedes lelkiismeretes munkájáért; Pocsai László és Pocsai Lászlóné nyugalmazott pedagógus házaspár kimagasló pedagógiai tevékenységükért, a pedagógus pályán eltöltött több mint négy évtizedes, több nemzedéket útnak indító nevelőmunkájukért, példaértékű szakmai elhivatottságukért, gyermekek iránti szeretetükért érdemelték ki a díjat.

LB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!