HAON - Kultúra

2018.02.26. 13:09

Együtt szórakoztak a nyugdíjasok Pocsajban

Pocsaj - Pocsajban immáron az ötödik Tavaszváró Nyugdíjas Fesztivált rendezték meg.

Pocsaj - Pocsajban immáron az ötödik Tavaszváró Nyugdíjas Fesztivált rendezték meg.

Megtelt a nézőtér a pocsaji iskola tornatermében szombaton, az önkormányzat és a Nyugdíjas Klub közös rendezvényén, a Tavaszváró Nyugdíjas Fesztiválon.

Drilla Józsefné, a pocsaji „Nem csak a húszéveseké a világ” Nyugdíjas Klub vezetője, mint főszervező elmondta, nagy örömmel tölti el, hogy ilyen sokan elfogadták a meghívást. Számára mindig öröm, hogy évről évre az ismerős arcok üdvözlik egymást, és egymás rendezvényein részt tudnak venni. Ez ugyanis azt is jelenti, hogy jó egészségnek örvendenek, és el tudnak jönni.

Vers, tánc, ének, citera

A rendezvényen a klubok, fellépő csoportok repertoárjában igen szélesnek bizonyult: volt vers-, country tánc, népdalcsokor, betyárdalok, szólóének és paródia is.

Mindenki olyan műsorszámban lépett fel, amelyikben jeleskedik. Napközben tombolát lehetett vásárolni, a nyereményeket – melyek felajánlásokból származtak – az ebéd után sorsolták ki, majd közös nótázással, tánccal ért véget a találkozó.

NKM


Fellépő csoportok

1. Nem csak a húszéveseké a világ Nyugdíjas Klub – Pocsaj

2. Őszidő Egyesület – Mikepércs

3. Komádi Aranykor Városi Nyugdíjas Klub – Komádi

4. Hosszúpályi Őszidő Nyugdíjas Klub – Hosszúpályi

5. Sárándi Ezüstévek Nyugdíjas Klub – Sáránd

6. Derecske Jóbarátok Nyugdíjas Klub – Derecske

7. Esztári Idősek Klubja – Esztár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!