HAON - Hűségkártya

2013.03.27. 16:23

A bizalom jegyében

Debrecen - Gyógytermékek vásárlása esetén öt százalék kedvezményt biztosítunk a vásárlóknak.

Debrecen - Gyógytermékek vásárlása esetén öt százalék kedvezményt biztosítunk a vásárlóknak.

Gyógyszerek, gyógy-kozmetikumok, gyógytermékek, babaápolási cikkek széles választéka kapható a 2008. óta működő Kristály Gyógyszertárban.

– A gyógyszerek mellett homeopátiás készítményeket, illetve a patika mellett található SALUS Gyógypont nevű üzletünkben biotermékeket és Salus gyerekcipőket kínálunk vásárlóink számára – tudtuk meg Brezniczky Jánosnétól, az Ad- Ment Kft. tulajdonosától.

– A szupináló cipő sarka belső oldalon magasabb, így alátámasztja a láb sarok részének belső élét, míg a lábtő stabilitását segíti elő a párnázott, erős kéreg, amelynek magassága megakadályozza, hogy a sarok környéki csontok ízületei, izmai, szalagjai túlfeszüljenek – mutatott rá a lábbelik jótékony hatására a cégvezető.

Sorban állás nélkül

Akik időt szeretnének spórolni, lehetőségük van az üzlet webáruházán keresztül, telefonon, e-mailben, vagy faxon megrendelni a kívánt gyógytermékeket, így a patikában és a bio-boltban soron kívül átvehetik összekészített csomagjukat.

– A babakocsival és kerekes székkel érkező könnyebb közlekedésének érdekében akadálymentesítettük gyógyszertárunkat – fűzte hozzá Brezniczky Jánosné. A betegek bármilyen kérdéssel bizalommal fordulhatnak a gyógyszerészekhez, hiszen a legmagasabb színvonalú szaktanácsadással állnak a vásárlók rendelkezésére.

A tulajdonos 2009. óta partnere a hűségkártyaprogramnak.

– Szerettünk volna többet adni a vásárlóinknak. Ezt az akciót remek lehetőségnek találtuk, hiszen mindenki szeret olcsóbban vásárolni. A kártya tulajdonosai gyógytermékek megvásárlása esetén öt százalék árkedvezmény igénybevételére jogosultak – közölte a tulajdonos.

HBN


Kristály Gyógyszertár

4034 Debrecen, Thury András u. 2. sz.

Tel: 0652/530-410, fax:0652/530-409, E-mail: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!