Hat meccsből csak egy lett iksz délen

Akt.:
Hajdú-Bihar – A megye II. déli csoportjának harmadik fordulóján hat mérkőzésből öt csapatnak sikerült begyűjtenie a három pontot (Pocsaj, Földes, Kismarja, Báránd, Kaba).

Nagyrábé-Komádi döntetlent játszott. A Konyár, Hajdúszovát, Nádudvar, Szentpéterszeg, Ebes csapatoknak nem sikerült a mai nap folyamán a pontszerzés.


Konyár- Kaba 0-5 (0-3)

50 néző, vezette: Puskás Z., (Kovács Á., Molnár R.)

Konyár: Edző:Kiss László

Kaba: Biás P.- Jeges Z., Szegi Zs., Szörnyi R., Sarkadi A., Plókai G. (Kuhajda Cs.), Kozma L. (Plókai M.), Kovács M., Almási Z. (Németi M.), Puskás R., Szabó B. (Kállai D.) Edző: Kiss Lajos

Gól: Kovács M. (2), Plókai G., Plókai M., Kuhajda Cs. Jók: Szarvas J., Varga Zs. illetve Jeges Z., Kovács M. Ifi: 2-4 Kiállítva: Gurzó B.

Kiss László:- Szeretnék gratulálni a Kaba csapatának. További sok sikert kívánok nekik, nem minden feljutó csapat álma két ilyen erősségű csapattal kezdeni a másodosztályt. A mérkőzés játékvezetőjének sajnos nem tudok gratulálni, bár nem szokásom kritizálni bírói sporttársaimat, de általuk ítélt tizenegyes és kiállítás a meccs kimenetelét nagyban befolyásolta ami már az elején eldöntötte a mérkőzést.

Kiss Lajos:- A mai napon az öt rúgott gólnak és a három pontnak tudunk örülni. Játékban még fejlődnünk kell akaratban még többet, mert a következő hétre a mai teljesítmény kevés lesz.


Pocsaj- Hajdúszovát 6-1 (3-1)

150 néző, vezette: Pap E., ( Dobi Zs., Péter A.)

Pocsaj: Székely J.- halász R., Sóvágó S. (Nyika J.), Kun I. Székely K., Ócs S., Szilágyi Cs., Trippon T., Trippon P. (Mezei Cs.), Lakatos R. (Rézműves A.), Székely Zs. Edző: Sóvágó Sándor

Hajdúszovát: Edző: Budai János

Gól: Székely Zs.(3), Kun I., Székely K. illetve Jók: Székely Zs.(3), Kun I., Székely K. illetve Ifi:

Sóvágó Sándor:- Természetesen annak örülhetünk, hogy helyenként jó játékkal nagy győzelmet arattunk, viszont túlértékelnünk sem szabad. A mai nap folyamán is úgy tűnt, hogy túl hamar elfáradtunk és olyan hibákat is elkövettünk, amelyek a későbbiek során egy szoros mérkőzősen végzetes is lehet. Jó lenne ezen hátrányokat a következő fordulóra kijavítanunk.

Budai János: – A hazai csapat lelkesen és sportszerűen játszott csak az a probléma, hogy a játékvezető úr megadott egy tizenegyest. A tizenhatoson belül három játékos védekezett, és az ellenfél játékos szabálytalankodott, aki maga is azt hitte, hogy kiállítják. Meglepetésünkre a játékvezető ellenünk ítélt tizenegyest. A hatodik gólnál amit kaptunk a tizenegyes pontnál lerántották egyik játékosom és a bíró megadta az ellenfélnek a gólt. Azt üzenjük a játékvezetőnek, hogy szégyellje el magát.


Nagyrábé- Komádi 3-3 (0-2)

150 néző, vezette: Horváth M., (Vadon T., Kohn D.)

Nagyrábé: Németh E.- Kovács A., Szabó S., Kordás J., Máté I., Kiss G., Szilágyi T., Mező A., Faragó L., Kolompár R., Balogh M. Edző: Károlyi Zoltán

Komádi: Bujdosó D.- Simon S., Varga L., Tóth L., Miczura Varga T., Nagy J., Vass Á., Miczura Varga K., Holló J., Nagy I., Balogh S. Edző: Szabó Sándor

Gól: illetve Balogh S. (2)., Miczula Varga K. Jók: illetve egész csapat Ifi: 8-2 Kiállítva: Varga L., Miczula Varga K., Tóth L., Szabó S.

Károlyi Zoltán: – Sajnos hatvan percig nem találtuk magunkat a pályán az ellenfél csapata megérdemelten szerezte a gólokat de utána magunkra találtunk. 0-3-nál tudtunk a lábunkra állni ez nagy bravúr volt tőlünk. Így kellene hozzáállni minden egyes mérkőzéshez. Érthetetlen számomra, hogy az egyenlítő gól után a játékvezető miért befolyásolta ennyire a mérkőzést, és teljes mértékben sajnálom az ellenfél csapatát. Három kiállítás, érthetetlen ítéletek és ha kilenc percig áll a játék, miért kettő percet kell hosszabbítani. További sok sikert kívánok a Komádiaknak, fel a fejjel.

Szabó Sándor:- Gratulálok a hazai csapatnak, hogy 0-3 után sikerült a mérkőzést döntetlenre kihozni. Továbbá gratulálok a Szövetségnek, hogy olyan játékvezetőket küldenek egy-egy mérkőzésre, ahol maguk szórakoztatására vezetnek egy-egy játékot. Olyan partjelzők látnak el feladatot, akik egy méterről nem képesek megítélni, hogy egy adott szituáció szöglet vagy éppen bedobás. De én ezen nem csodálkozom, amikor a komádi megye hármas csapatot a Megyei Labdarúgó Szövetség az Északi csoportba sorolja. Azokat a játékosokat akik hétvégenként a maguk pénzén kívánnak a mérkőzéseken részt venni. Na ezért tart itt a hazai labdarúgás. Ez a meccs játékvezető nélkül egy barátságos a végén a játékosok között kézfogással végződő, a nézők számára szórakozást nyújtotta találkozó lett volna. Ezért a Megyei Labdarúgó Szövetség pénzt fizet ki. Üdvözlöm mindazt ami ide vezetett.


Nádudvar- Kismarja 1-3 (0-1)

150 néző, vezette: Mező S., (Gyarmati I., Tóth T.)

Nádudvar: Nagy J. – Derceni L., Kenéz N., Dobi R., Varga T., Szabó T. (Tóth T.), Czidor R., Hirzics L., Varga Zs. Nagy S., Lőrinczi G. (Séra P.) Edző: Gere Csaba

Kismarja: Edző: Tóth Károly

Gól: Czidor R. Jók: senki illetve Ifi: 4-1

Gere Csaba:- A mérkőzés legelején bekapott 11-es gól nagyban meghatározta, befolyásolta játékstílusunkat. Nem erősségünk a támadások felépítése sokpasszos játékkal, gyors mélységi átadásokkal, mégis ezt kellett volna alkalmaznunk a jól visszazáró vendégek ellen. Kontráikban mindig ott volt a veszély, főleg az első félidőben. A másodikra feljöttünk, szépítettünk, az egyenlítés lehetősége is megadatott, de egy kismarjai kontra eldöntötte a három pont sorsát. Sajnos nem elég 20-25 perc jó játék, a mérkőzés többi szakaszában is fel kell nőni a feladathoz. Míg az ellenfélnél volt két-három húzóember és a többiek nagyszerűen kiegészítették őket, addig nálunk leginkább a szekér mellett sétálók voltak. Se nem húztak, de legalább nem is tolták visszafele. Lassan jön az ősz, felázik a talaj, megáll, elakad a szekér, ha így állunk hozzá…

Tóth Károly: – A rettentő meleg rányomta a bélyegét a csapatom játékára. Nem volt egyszerű végig lelkesen és koncentráltan játszani, de a srácok nagyon akarták a győzelmet amit megérdemelten sikerült elérniük. Sok sikert kívánunk a továbbiakban a Nádudvar csapatának.


Ebes- Földes 2-3 (1-1)

100 néző, vezette: Kertész F., (Turgyán P., Krizbai Zs.)

Ebes: Kiss G.- Leiter B., Szabó G., Szabó Zs., Bernáth G., Tóth P., Borúzs T., Dávid G. (Katona I.), Leiter K., Dávid T. (Mészáros T.), Bencsik A. Edző: Bernáth Lajos

Földes: Szabó Gy.- Dede I., Vincze N., Papp B., Hunyadi L., Vincze Cs., Sápy B., Nagy S., Móda G., Vincze A., Karacs T. Edző: Papp Bertalan

Gól: Borúzs T., Szabó G. Illetve Jók: Szabó G., illetve Ifi: 0-2 Kiállítva: Tóth P.

Bernáth Lajos:- A mérkőzés úgy indult, hogy sima győzelem lesz. A kimaradt helyzetek megbosszulták önmagát, így a meccs vége vereséggel zárult.

Papp Bertalan: – Az első tíz percben az ellenfél akár több góllal is vezethette volna, de rosszul használták ki helyzeteiket. Mi teljesen megérdemelten fordítottuk meg a mérkőzést. Az egész csapat nagy alázattal, s fegyelmezetten játszva megérdemelten hozta el a három pontot egy jó csapat otthonából. Remélem ez a lelkesedés és akarat az egész bajnokságban végigkíséri játékosaimat.


Báránd- Szentpéterszeg 7-0 (3-0)

400 néző, vezette: Csiszár K., (Katona L., Juhász K.)

Báránd: Tóth S. (Kunkli Z.)- Vass Á., Mester N., Bak B., Makra S. (Török D.), Ispán R., Ertsey Zs., Jeney D. (Csóka G.), Török Zs. (Taricska G.), Juhász Cs., Bíró B. (Katona Cs.) Edző: Arany László

Szentpéterszeg: Nagy N.- Góz J., Okos T. (Kovács D.), Kecskés J., Szabó L., Turzó J. (Szűcs P.), Tamás L. (Vass G.), Kolompár Zs., Muzsnai J., Varga Zs. (Kecskés R.), Flaskai Zs. (Nagy P.)Edző: Balogh Barna

Gól: Bíró B. (2), Jeney D., Bak B., Ertsey Zs., Juhász Cs., Mester N. Jók: egész csapat illetve Ifi: 1-2

Kalas János: A múlt hetihez képest, Jeney Domokos jelentette a különbséget. Ez a gólok számában is tükröződött, valamint sokat jelentett, hogy minőségi cseréim sorakoztak a kispadon. Gratulálok minden játékos hozzáállásához, akár két számjegyű győzelem is születhetett volna.

Balogh Barna: – Már az első percben gólt kaptunk ez ez rányomta a bélyegét az egész mérkőzésre. Sajnos a második félidőre teljesen szétestünk és ilyen arányban is megérdemelten nyert az ellenfél. Ez is az én csapatom. Bízom benne, hogy jövő hétre rendezzük sorainkat és egy másik arcát mutatja a társaság.


Szerep- Biharkeresztes 8-0 (0-0)

100 néző, vezette: Eszterhai B., (László J., Dávid A.)

Szerep: Kiss N.- Zsíros N., Tarcsi T., Gulyás Gy. (Rostás M.), Makai Á., Szabó L. (Mile L.), Mátyás A. (Szabó M.) (Bácsó B.) , Mile R., Gali P. (Szabó J.), Fegyverneki B. Edző: Gulyás Csaba

Biharkeresztes: Rácz S.- Hodosán T., Mező R., Kolozsvári G., Nagy Zs., Mohácsi S., Buka Á., Szotter B., Madarász A., Szűcs D., Rácz R. Edző:

Gól: Szabó J. (4), Mező R. (öngól), Fegyverneki B.(2), Mile L. Jók: Szabó J. illetve senki Ifi: 3-1

Szabó László:- Ezt a mérkőzést a hazai csapatnak egy nagyon jó csere- Szabó János- nyerte meg. Gratulálok a négy góljához és a születésnapjához. Természetesen az imént említett játékos teljesítményéhez az is kellett, hogy a szerepi csapat összességében lényegesen jobban játszott a második félidőben, mint azt tette az elsőben. Sok sikert kívánok a Biharkeresztes csapatának.

Madarász András: – Nem értük el
Hajdúszovát.
HAON.HU


hirdetés