Árokban landolt egy autó Hajdúszovát és Debrecen között

Árokban landolt egy autó Hajdúszovát és Debrecen között
© Fotó: katasztrófavédelem
Debrecen – Az elmúlt szolgálati napon a két téves jelzésen túl négyszer nyújtottak segítséget a tűzoltóegységek.

Egy nyírlugosi mozgásképtelen beteget hoztak ki a házából a mentők kérésére a nyíradonyi hivatásos tűzoltók a reggel folyamán.

Egy negyven négyzetméteres cserépfedésű, téglafalazatú lakóház egyik szobájában az ágy és egyéb berendezési tárgyak égtek Bagamérban, a Deák Ferenc utcában a déli órákban. A létavértesi önkormányzati tűzoltók az épület feszültségmentesítését követően egy vízsugárral eloltották a tüzet. A házban volt egy propánbután-gázpalack is, amit azonban nem ért hőterhelés. A lakóházban két fő lakik életvitelszerűen, de lakosságvédelmi intézkedés nem vált szükségessé. Személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott egy személyautó a 4805-ös számú út Hajdúszovát és Debrecen közötti szakaszán a 9-es kilométerszelvény közelében. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók elvégezték a jármű feszültségmentesítését, valamint átvizsgálták, de üzemanyagfolyást nem tapasztaltak. A járműben csak a sofőr utazott, őt a mentők megvizsgálták, sérülést nem szenvedett.

Villanyoszlopnak hajtott egy autó Debrecenben, a Derék utcán. A városi hivatásos tűzoltók a feszültségmentesítésen túl, az üzemanyagfolyást vizsgálták meg. A járműben utazó két személy nem sérült.

– Rácz Máté, Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Hajdúszovát.
HAON.HU


hirdetés