Több mint 45 millió forint és számtalan tárgyi adomány gyűlt össze a hármas ikreknek

Akt.:
Több mint 45 millió forint és számtalan tárgyi adomány gyűlt össze a hármas ikreknek
© Fotó: Matey István
Debrecen – Az alapítvány még a mai napon átutal az édesapának egy jelentős összeget.

Több mint 45 millió forint, több mint 15 ezer adományozó, melynek legalább 80 százaléka magánszemély, naponta 6-700 közösségi médián érkezett megkeresés és 8-900 email, megannyi tárgyi adomány – ezt a mérleget zárta a Tündérkör Alapítvány rendhagyó gyűjtése, melyet Fábián Tamásnak és a hármas ikreknek ajánlottak fel.

Fotó: Matey István Fotó: Matey István ©

Az adományozók 200 forinttól 3 millió forintos tételeket utaltak az alapítvány bankszámlaszámára, a nagyobb felajánlásokat céget tették. A pontos összeget az édesapa kérésére nem jelentették be, hiszen több támadás és különféle segítségkérő megkeresés is érte őt az elmúlt hetekben. Az adományozás, habár hivatalosan lezárult, a jövőben is tovább folytatódik, aki szeretne segíteni az ikrekkel egyedül maradt édesapán, még megteheti.

Fotó: Matey István Fotó: Matey István ©

A három gyermek jelenleg még kórházban van, de már egyikőjük sem igényel légzéstámogatást. A remények szerint a kicsik heteken belül hazamehetnek. Az állapotukról és a jövőbeni tervekről szerettünk volna érdeklődni, ám a hivatalos bejelentésen Fábián Tamás nem jelent meg. A Tündérkör Alapítvány képviselői elmondták, a tragikus eset és a szerdai temetés miatt az édesapa nincs jó lelkiállapotban, illetve meg is betegedett. Mint ahogy arról beszámoltunk, december 15-én tragikus körülmények között hunyt el egy hajdúszoboszlói édesanya HELLP-szindrómában, miután három egészséges gyermeknek adott életet.

HBN–VK


Forrás: Fábián Tamás/Facebook
Debrecen, Hajdúszoboszló – Szerdára virradóan ekkora összeg gyűlt össze a Tündérkör Alapítvány adománygyűjtésének köszönhetően. A magyar polgárok ismét bebizonyították, hogy képesek az összetartásra és a példaértékű szolidaritásra. Tóth Ferenc kurátor a Naplónak nyilatkozva elmondta: a gyermekek ...

Nemrég még boldogan várták gyermekeiket
Debrecen, Hajdúszoboszló - A Tündérkör Alapítvány már karácsony előtt átadja a támogatások első részét. Az elhunyt édesanya egykori munkahelye alapítványi rendezvényekkel is igyekszik majd támogatást gyűjteni az árván maradt gyermekek és édesapjuk számára. Az óvoda vezetőjének meggyőződése: a hos...

Fotó: Facebook/Fábián Tamás
Debrecen, Hajdúszoboszló - A szűk családi körükből is segítségre számíthat az apa a csecsemők ellátásában, nevelésében. Egy fiatal hajdúszoboszlói édesanya megszülte három kisbabáját, majd nem sokkal később meghalt – számoltunk be róla. A babák a helyzetnek megfelelően vannak, s folyamatos megfig...Hajdúszoboszló.
HAON.HU


hirdetés