A DVSC is segít az egyedül maradt apának

Akt.:
A Loki labdarúgói is igyekeznek segíteni
A Loki labdarúgói is igyekeznek segíteni - © Fotó: Kovács Péter
Debrecen – A játékosok egyénileg is gyűjtenek, emellett egy mezt és egy labdát felajánlottak licitálásra.

Az egész országot megrázta az újszülött hármasikrek édesanyjának halála. Mint ismert, december 15-én este a 32 éves hajdúszoboszlói óvónő három egészséges gyermeknek adott életet Debrecenben. A két lányt és egy fiút, Mirát, Lénát és Milánt császármetszéssel segítették világra, majd az anya nem sokkal később meghalt.

A felfoghatatlan tragédia után a 29 éves kamionsofőr apára, Fábián Tamásra maradt a kicsik ellátása, gondozása. Az ország összefogott a megsegítésükre, rengeteg felajánlás, támogatás érkezik a családhoz.

Mint azt a klub hivatalos honlapja megírta, a DVSC labdarúgócsapata is segíteni szeretne a nehéz helyzetbe került édesapának. Amellett, hogy a játékosok egyénileg is gyűjtést szerveznek, felajánlottak egy dedikált mezt és egy labdát licitálásra.

A mez licitje 50.000, a labdáé 20.000 forintról indul. Az ajánlásokat január 31-ig várják a dvscfoci@dvsc.hu e-mail címre névvel és telefonszámmal együtt.

HBN


Debrecen, Hajdúszoboszló – Szerdára virradóan ekkora összeg gyűlt össze a Tündérkör Alapítvány adománygyűjtésének köszönhetően. A magyar polgárok ismét bebizonyították, hogy képesek az összetartásra és a példaértékű szolidaritásra. Tóth Ferenc kurátor a Naplónak nyilatkozva elmondta: a gyermekek ...

Nemrég még boldogan várták gyermekeiket
Debrecen, Hajdúszoboszló - A Tündérkör Alapítvány már karácsony előtt átadja a támogatások első részét. Az elhunyt édesanya egykori munkahelye alapítványi rendezvényekkel is igyekszik majd támogatást gyűjteni az árván maradt gyermekek és édesapjuk számára. Az óvoda vezetőjének meggyőződése: a hos...Hajdúszoboszló.
HAON.HU


hirdetés