Hajdúszoboszló hírei

2018.07.29. 11:33

Toxikológus a Hajdúság legszebbje

Hajdúszoboszló - A lányok homloka az izgalomtól gyöngyözött, a közönség a medencében hűsölve élvezte a show-t.

Hajdúszoboszló - A lányok homloka az izgalomtól gyöngyözött, a közönség a medencében hűsölve élvezte a show-t.

Tizenhárom hölgy gyönyörködtette a hajdúszoboszlói fürdő szombat esti látogatóit. Stílusos környezetben, a hajószínpadon rendezték meg a Miss Alpok Adria területi és a Hajdúság Szépe 2018-as versenyét.

Fotók: Derencsényi István

A színpadi show-ba bejutók között orvostanhallgató, közösségi szolgálatban dolgozó épp úgy volt, mint pultos vagy toxikológus. A vállalkozó kedvű versenyzők elsőként koktélruhában vonultak ki egy közös koreográfiával, majd egyenként – ki határozottan, ki bátortalanabbul – mutatta be magát és hobbiját. A zsűri két körben, a helyszínen pontozó táblák feltartásával nyilvánította ki véleményét – tudtuk meg Katona Erzsébet rendező, koreográfus, műsorvezetőtől. A lányoknak a második kör, azaz a fürdőruhás vonulás hozott némi enyhülést a rekkenő hőségben. Míg a zsűri elvonult meghozni döntését a különdíjakról, és összeadta a pontszámokat, addig Kökény Attila énekes szórakoztatta a nagyérdeműt.

Fotók: Buzási László

A korona a 21 éves, 4-es sorszámot viselő Pinczés Nikolett fejére került, aki toxikológusként dolgozik. Szabadidejében hoszteszkedik és modellkedik. A nyertest a szervezők nem hagyják magára, hiszen a Debreceni Egyetem – Unifit Fitness & Gym Centerében készülhet egy éven keresztül az országos döntőjére valamint Pankotai Anita sminkmester és Fejes Márton fotográfus segítségével a profi fashion és look book fotózás rejtelmeibe is beavatják. Ezen kívül dr. Molnár Csaba plasztikai sebész főorvos, az Elite Clinic tulajdonosa lézerkezeléssel segíti a felkészülést az országos döntőre. A királynő automatikusan bekerült a Miss Alpok Adria magyarországi mezőnyébe, és az udvarhölgyek (Juhász Boglárka és Pásti Anett), valamint a közönségdíjas (Dóró Bianka) pedig a középdöntőbe. Pinczés Nikolett a Hajdú-bihari Napló különdíját is átvehette Boros Norbert főszerkesztőtől.

HBN


Ők is nyertek

A közönségdíjas internetes szavazással a Hungarospa honlapján: a 17 éves Hajdúszoboszlói, 7. sorszámot viselő Dóró Bianka, aki még középiskolai tanulmányait folytatja. Szabadidejében sminkmodellkedést vállal.

A III. helyezett a 9-es sorszámú Juhász Boglárka, aki Berettyóújfaluból érkezett.

A II. helyezett az 5-ös sorszámot viselő Pásti Anett Debrecenből, aki marketingesként dolgozik, és szeptembertől egyetemi tanulmányait kezdi.


A zsűri tagjai

  • Bernáth László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat képviselője, a Jogi, Ügyrendi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke
  • Marosi György Csongor, a Hajdúszoboszlói Önkormányzat képviselője
  • Tiliczky Katalin, a Hajdúszoboszlói Városi Televízió felelős szerkesztője és intézményvezetője
  • Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója
  • Ludman Fruzsina, a 2017-es Hajdúság Szépe és Miss Alpok Adria Regionális verseny királynője
  • Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője
  • Balogh Tamás a Debreceni Egyetem – Unifit Fitness & Gym Center és az EFI Fitness Iskola képviseletében
  • Szabó-Kóré Anita, a Miss Alpok Adria szépségverseny magyarországi képviseletében, aki Tropical Magazin divatszerkesztője, bloggere
  • Dr. Molnár Csaba plasztikai sebész főorvos, az Elite Clinic tulajdonosa
  • Pankotai Anita sminkmester
  • Boros Norbert, a Hajdú-bihari Napló főszerkesztője
  • Fejes Márton fotográfus, a Tri Lite fotó stúdió vezetője
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!