Kigyulladt egy autó Debrecenben és Hajdúszoboszlón

Akt.:
Kigyulladt egy autó Debrecenben és Hajdúszoboszlón
© Illusztráció: Katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Bőven volt teendőjük a katasztrófavédelem munkatársainak szombaton. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Szombat reggel Hajdúsámson és Sámsonkert között a 471-es számú út kilencedik kilométerszelvényénél egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze. A debreceni hivatásos tűzoltók a személygépkocsi vezetőjét feszítő-vágó berendezéssel szabadították ki, majd a mentőszolgálat őt és utastársát kórházba szállította. A műszaki mentés a rendőrség teljes útzára mellett zajlott.

Súlyos baleset Sámsonkertnél
Hajdúsámson - Személyautó és kisbusz karambolozott frontálisan szombat reggel Sámsonkertnél a 471-es számú úton. A baleset során a személyautóban ketten súlyos sérüléseket szenvedtek, amíg a kisbuszban egy fő könnyebben sérült. Fotó: Matey István

Két kigyulladt autóhoz is riasztották tegnap délelőtt a tűzoltókat. Debrecenben, a Balmazújvárosi úton egy teherautó műszerfala füstölt, majd Hajdúszoboszlón, a Könyök utcában egy személygépkocsi motorteréből csaptak fel a lángok. A helyszínre érkező hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Egy családi ház udvarán a gázcsonkból szivárgott a gáz tegnap délután Nyírábrányban. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók a gázszolgáltató kiérkezéséig a terültet biztosították. A gázcsap cseréjét elvégezték a szakemberek.

Egy személygépkocsi beton villanyoszlopnak ütközött tegnap éjjel Balmazújvároson, az Újkert soron. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították. Az autóban hárman ültek, egy embert a mentőszolgálat kórházba szállított. A villanyoszlop nem sérült meg – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság illetékesen.

HBNHajdúsámson.
HAON.HU

További hírek a Magyarország kategóriából


hirdetés