A gyanú szerint ittasan okozott balesetet, majd elszaladt

A gyanú szerint ittasan okozott balesetet, majd elszaladt
© Fotó: police.hu
Hajdúnánás – Csak a szerencsén múlt, hogy senki nem sérült meg a balesetben. A hajdúnánási rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. december 8-án 8 óra körül arról, hogy Hajdúnánáson, a Táncsics Mihály utcában egy férfi gépkocsijával nekiütközött egy parkoló autónak, majd kiszállt a járművéből és elszaladt – olvasható a police.hu-n.

Az egyenruhások a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd beazonosították a balesetet okozó autó vezetőjét. A rendőrök a 48 éves helyi férfit otthonából állították elő és gyanúsítottként kihallgatták a rendőrkapitányságon. A járművezető elismerte a felelősségét a baleset okozásáért. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.Hajdúnánás.
HAON.HU


hirdetés