Videó: Rendőrkézen az autólopási kísérletek gyanúsítottja

Akt.:
Videó: Rendőrkézen az autólopási kísérletek gyanúsítottja
© Forrás: YouTube / police.hu
Debrecen, Hajdúhadház – A 27 éves férfi a megalapozott gyanú szerint négy autót is megpróbált ellopni Debrecenben – adta hírül a police.hu. A nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Mint arról korábban hírt adtunk, a rendőrök augusztus 28-án 16 óra körül elfogtak és őrizetbe vettek egy hajdúhadházi férfit, akivel szemben öt elfogatóparancs volt érvényben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a debreceni nyomozók augusztus 29-én gyanúsítottként hallgatták ki K. Attilát. A közleményből kiderül: a megalapozott gyanú szerint a hajdúhadházi lakos 2018 májusában négy autót próbált meg ellopni Debrecenben.

a2Fotó: police.hu

A férfi kifeszítette a gépkocsik ajtaját, majd a kormány alatt található kábelek összeérintésével akarta beindítani a járműveket, azonban egyszer sem járt sikerrel – áll a híradásban, amely szerint K. Attila beismerte a bűncselekmények elkövetését.

A nyomozó hatóság a kihallgatást követően előterjesztést tett a férfi letartóztatásának indítányozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya négy rendbeli lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást a 27 éves gyanúsítottal szemben.


Hajdúhadház - A hajdúhadházi rendőrök elfogták és őrizetbe vették a körözött férfit - adta hírül a police.hu. A rendőröknek olyan információ jutott a tudomására, hogy egy körözött férfi tartózkodik egy hajdúhadházi ingatlanban - áll a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásában. A kö...Hajdúhadház.
HAON.HU


hirdetés