Nem ért még véget a fesztiválok időszaka

Akt.:
Fluor Tomiék ismét ellátogatnak Debrecenbe
Fluor Tomiék ismét ellátogatnak Debrecenbe - © Fotó: Molnár Péter
Hajdú-Bihar – Beköszöntött az ősz, de a móka nem ért véget! Mutatjuk a legizgalmasabb hétvégi programokat!

Szeptember 21., péntek

20:00 Pápai Joci élő koncertje – Hadházi Káposztás Napok, Hajdúhadház, Szabadtéri Színpad

20.00 EDDA Művek – Zamat Fesztivál, Debrecen, Hall

Szinte nem akad olyan ember, aki ne ismerne legalább egy EDDA-slágert. Az idén 44 éves zenekarnak olyan dalokat köszönhetünk, mint a Hűtlen, az Éjjel érkezem vagy a Lelkünkből.

20.00 RATM tribute by Subscribe – Roncsbár
Vendég: Mirror

20.30 Skafunderz – Nagyerdei Víztorony

A debreceni Skafunderz zenekar több mint tíz éve dübörögteti meg a színpadokat, a kis kluboktól a legnagyobb fesztiválokig. Alapvetően ska zenét játszanak, amit punk- és reggae-elemekkel dúsítanak. A masszív dob-basszus ritmus­szekciót két gitár kíséri, ezt az alapot teszik teljessé a rezesek, trombita- és harsonaszóval. Dalszövegeikkel vidám vagy épp társadalomkritikus világba kalauzolják a hallgatóságot. 2003 óta olyan előadókkal játszottak együtt, mint a The Toasters, a NOFX, a Les Touffes Kretiennes, Sergent Garcia, A Skindred, vagy régi példaképük, a Mad Caddies. Koncertjeiken hatalmas energiát adnak át a közönségnek: ez a hamisíthatatlan Skafunderz-buli-érzés! Járjon a láb! A Skafunderz előtt 19.15-től Az utolsó 5 zenekar lép fel, melynek tagjai California-punkot hoznak magukkal.

22:00 DELTA zenekar – Hadházi Káposztás Napok, Hajdúhadház, Szabadtéri Színpad

22.30 Endless Summer Outdoor Party at Watertower – Nagyerdei Víztorony

Szeptember 22., szombat

16.00 Lola – Hadházi Káposztás Napok, Hajdúhadház, Bocskai téri park

17.30 Szatmár Kamara utcaszínház – Hadházi Káposztás Napok, Hajdúhadház, Bocskai téri park

18.00 Dinnyés József – Debreceni Művelődési Központ

A magyar zeneszerző, előadóművész, „daltulajdonos”, énekes, gitáros a cívisvárosban lép fel.

18.00 KultúrPiknik – Nagyerdei Víztorony

Lassan elkezdik leveleiket hullajtani a fák, a nappalok egyre rövidebbek lesznek, az idő egyre hűvösebb lesz, de még egy utolsó szabadtéri kikapcsolódásra invitálnak meg minden kedves érdeklődőt. A helyszínül ismét az „égig érő élmény” tövét választották. Két vendégük nem ismeretlen, hisz a tavalyi pikniksorozatban is bizonyítottak már. Warhol fincsi házorientált témái üdítően hatnak a hallójáratokra, míg Somazed előremutató ritkaságaival szokta elkápráztatni a nagyérdeműt. A házigazdák természetesen Zsupi és Dirty Ice. Várnak hát mindenkit egy utolsó mókára a szabad ég alá!

18.00 Debrec’N’Bass Pres.: Summer Closing w/ Raise Spirit & Markov – Roncsbár

Szeptember 22-én újra egy egész estés Drum & Bass est következik, ahol idén utoljára dübörög a Fröccsterasz, aminek zárásáért két helyi house-funk fenegyerek, DRJ és Giocator felel.
A koncertteremben pedig újfent a tört ütemeké a főszerep, hiszen hosszú idő után újra a Roncsbárban vendégeskedik hazánk egyik első számú producere, Raise Spirit, oldalán pedig a Bladerunnaz-estek állandó rezidensével, Markovval gondoskodnak majd a nyár utolsó Debrec’N’Bass bulijának méltó hangulatáért!

19.00 PG Csoport – Ezüstbojtár élő koncert – Hadházi Káposztás Napok, Hajdúhadház, Bocskai téri park

20.00 Müller Péter Sziámi AndFriends – Roncsbár

Idén jelent meg a Nevess magadra! című Müller Péter Sziámi AndFriends-lemez. Végre Debrecenben is bemutatja a zenekar a legújabb dalait, ám emellett a legjobb Sziámi-dalokat is magukkal hozzák, úgy mint az Előrelátó csecsemő, a Százbolha, Kicsiszolt kő vagy a Zuhanórepülés.
Előzenekar: AZUR

22.15 Wellhello – Zamat Fesztivál, Debrecen, Hall
Előzenekar: 21.00 Bermuda

 Kowáékkal is találkozhatunk a Hadházi Káposztás Napokon | Fotó: Molnár Péter

2018. szeptember 23., vasárnap

14.05 Dánielfy Gergő és az Utazók – Hadházi Káposztás Napok, Hajdúhadház, Vásártér

16.00 Korda György és Balázs Klári – Hadházi Káposztás Napok, Hajdúhadház, Vásártér

17.00 A Nyughatatlan – Hadházi Káposztás Napok, Hajdúhadház, Vásártér

18.45 Kowalsky meg a Vega élő koncert – Hadházi Káposztás Napok, Hajdúhadház, Vásártér


Kovács Dominik és Viktor
Debrecen - Felolvasószínházzal, író-olvasó találkozóval készülnek a magyar dráma napjára. Kovács Dominik és Kovács Viktor, az idén műsorra tűzött monodráma, a Mintapinty szerzői lesznek a Csokonai Színház vendégei Oláh Zsuzsa színművész közreműködésével szeptember 21-én (pénteken) 17 órától. Mint...

Balról jobbra: Lukács Zsolt, G. Nagy Ilián és Pajna Zoltán
Debrecen - A fejedelem és a hajdúk küzdelme példaértékű, mégis keveset tudunk róluk; ezen változtatnának. A több mint száz szereplőt megmozgató, a Csaba királyfihoz hasonló volumenű előadás színpadra állítására készül G. Nagy Ilián. A megyénkbeli író-költő ezúttal Bocskai István hőstetteire kíván...Hajdúhadház.
HAON.HU


hirdetés