Leesett a hó, sok volt a tűzoltói feladat

Két autó ütközött Hajdúszoboszlónál
Két autó ütközött Hajdúszoboszlónál - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – A megyénkben szombaton szolgálatban lévő lánglovagok fáradtan adhatták át helyüket váltótársaiknak vasárnap reggel. Ügyeleti hírek.

Nyolcméteres fa dőlt az úttestre tegnap délelőtt Nagyhegyes közelében a 3321-es úton. A közúti forgalmat veszélyeztető fát eltávolították.

Egy személygépkocsi teljes terjedelmében égett tegnap délelőtt Debrecenben, a Bojtorján utcában. A lánglovagok eloltották a tüzet; jelentősebb anyagi kár keletkezett.

Szombaton délután Hajdúszoboszlón, a Nádudvari úton a temető területén fa borult vezetékre. Az áramszolgáltató az érintett szakaszon elvégezte az áramtalanítást, majd a tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a fát.

Egy kétszáz négyzetméteres, kétszintes raktárépület földszintjén összehordott szemét égett Debrecenben, a Nyugati utcában. Szombaton délután a debreceni tűzoltók mellett a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is helyszínre vonult. Eloltották a lángokat és átvizsgálták a területet. Nem sérült meg senki, de nagyobb anyagi kár keletkezett.

Egy idős ember debreceni Csemete utcai lakásába kellett a helyi tűzoltóknak bejutniuk tegnap délután. A tűzoltók dugólétra segítségével, károkozás nélkül mentek be a lakásba, majd a sérültet átadták a mentőszolgálatnak.

Egy személygépkocsi árokba csúszott a 33-as főút kilencvennyolcadik kilométerszelvényénél, Debrecen közelében. Szombaton délután riasztották a tűzoltókat, akik feszültségmentesítették a járművet. Az autóban egy ember utazott, ő nem sérült meg.

Két személyautó ütközött össze tegnap késő délután Hajdúszoboszló közelében a 4-es számú út kétszázhetedik kilométerszelvényénél. A tűzoltók a járműveket áramtalanították és az üzemanyagfolyást megszüntették. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

hs2

Fotó: Matey István

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. Bűncselekmény elkövetése közben értek tetten 8 személyt. A rendőrök 19 személyt állítottak elő, köztük 9 főt bűncselekmény gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.

Az előállítottak között van egy 40 éves hajdúhadházi férfi is, aki ellen a debreceni Nagyállomás biztonsági őre tett bejelentést január 13-án 5 órakor. A férfi betörte az állomás bejárati ajtajának üvegét. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként még a vasútállomás közelében igazoltatták L. Lászlót, aki a rendőrkapitányságon beismerő vallomást tett.

HBN


Frontális baleset Hajdúszoboszló határában
Hajdúszoboszló - Mint arról beszámoltunk, frontális karambol történt szombaton Hajdúszoboszló határában. Az ütközésben ketten sérültek meg. Debrecen felé tartott egy Audi szombat este a 4-es főúton Hajdúszoboszló határában, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti sávba, ah...Hajdúhadház.
HAON.HU


hirdetés