Fürdőszoba kapott lángra a Szent Annán

Fürdőszoba kapott lángra a Szent Annán
© Illusztráció: Derencsényi István
Hajdú-Bihar – Nem sérült meg senki, de nagy az anyagi kár. Ügyeleti hírek Hajdú-Biharból.

Hajdúhadházon, a Klapka utcában egy családi ház egyik szobájában egy ember elesett hétfő délután. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a bejárati ajtó ablakait betörve bejutottak a házba, majd a sérült embert a mentők kórházba szállították.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap délután Hajdúdorog és Hajdúböszörmény között a 3502-es számú úton. A balesethez a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, egy embert kiemeltek a roncsból, aki a helyszínen életét vesztette. A másik autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította. A rendőrség teljes útzára mellett a tűzoltók feszültség mentesítették a járműveket, majd vontatókötél segítségével és kézi erővel az összetört autókat kihúzták az árokból.

Mosógép és egy fürdőszoba berendezési tárgyai égtek hétfő este Debrecenben, a Szent Anna utcán egy ötödik emeleti társasházi lakásban. A debreceni tűzoltók kéziszerszámokkal eloltották a tüzet, majd a társasházat átszellőztették. Az eset során nem sérült meg senki, de nagyobb anyagi kár keletkezett.


Halálos baleset Hajdúböszörmény és Hajdúdorog között
Hajdú-Bihar - Egy teherautót előzött annak a Skodának a vezetője, aki nem tudta időben befejezni a manővert, így érintőlegesen a kamionnak ütközött, majd frontálisan egy szemből érkező BMW-nek, hétfő délután Hajdúböszörmény és Hajdúdorog között. A balesetben a Skoda vezetője a helyszínen életét vesz...Hajdúhadház.
HAON.HU


hirdetés