Liftbe szorult három gyerek és egy felnőtt Debrecenben

Akt.:
Liftbe szorult három gyerek és egy felnőtt Debrecenben
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – A Fényes udvarban ételleégés, Bodaszőlőn épülettűz okozott riadalmat. Ügyeleti hírek.

Teljes terjedelmében égett egy megközelítőleg negyven négyzetméter alapterületű hullámpala épület, valamint a benne található berendezési tárgyak Bodaszőlőn, tegnap délután. A hajdúböszörményi és debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat. A keletkezett kár jelentős.

Fűzfa ága hasadt le, majd esett az útra tegnap délután Hajdúdorogon, a Böszörményi utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát az útról.

Ételleégés történt Debrecenben, a Fényes udvarban. A keletkezett tüzet a tulajdonos a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezéséig eloltotta. A tűzoltók átszellőztették az ingatlant. Személyi sérülés nem történt.

Egy felnőtt és három gyermek szorult be egy bevásárlóközpont liftjébe tegnap délután Debrecenben, amelyet a debreceni hivatásos tűzoltók nyitottak ki. Az eset során senki sem sérült meg.

Vakolat és födémgerenda szakadt le egy épületről Debrecenben, a Dózsa György utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül, csáklyával távolították el a meglazult falmaradványokat – számolt be a csütörtöki riasztásokról a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 23 személyt állítottak elő, köztük 9 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 19 esetben történt.Hajdúdorog.
HAON.HU


hirdetés