Szabadtéri tüzek adtak munkát a tűzoltóknak

Szabadtéri tüzek adtak munkát a tűzoltóknak
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltóknak például kétszer is vonulniuk kellett. Ügyeleti hírek keddről.

Nagyméretű akácfa az úttestre dőlt kedd hajnalban Nyírmártonfalva közelében. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel a fát eltávolították.

Debrecenben, az Akácvirág utcában egy családi házhoz épített könnyűszerkezetű épületben a vegyes tüzelésű kazán kéményében a korom izzott tegnap délelőtt. A debreceni hivatásos tűzoltók kéménygolyó segítségével kitisztították a kéményt, az izzást megszüntették.

Hajdúhadházon, az Árpád utcában kétezer négyzetméteres területen a nádas foltokban égett. Kedd délelőtt a helyszínre a debreceni és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották. A tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével eloltották a tüzet.

Később újra vonulniuk kellett a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltóknak nádas tűz miatt. Hajdúhadházon, a Nap utca mögötti területen ezerötszáz négyzetméteren égett az úgynevezett lábon álló nádas. A tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Megdőlt egy tizenöt méteres fa a Kassai út végén és a 4-es számú főút közúti forgalmát veszélyeztette, ezért a debreceni hivatásos tűzoltók tegnap délután motoros láncfűrész segítségével kivágták a fát.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés