Nem élte túl a karambolt a szekeret vezető férfi

Akt.:
Nem élte túl a karambolt a szekeret vezető férfi
© Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – A hajdúszoboszlói rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a szeptemberi halálos baleset körülményeinek vizsgálatát.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 48 éves nővel szemben.

A nyomozás adatai szerint a hajdúböszörményi nő 2017. szeptember 17-én 13 óra körül autózott a 3316-os számú úton Tiszacsege felől Balmazújváros irányába. A sofőr egy vele azonos irányba közlekedő lovasszekér előzésébe kezdett, amikor a gépjármű jobb elejével belehajtott a szekér hátsó részébe. Az ütközést követően az autó árokba csapódott, és felborult.

A lovasszekér vezetőjét a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, ahol a férfi életét vesztette.

sz2

Fotó: police.hu

A nyomozó hatóság január 29-én befejezte a gépjárművezetővel szemben folytatott vizsgálatot, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Balmazújváros, Tiszacsege - Birkákat szállító lovaskocsiba rohant egy autós vasárnap délután a Balmazújvárost Tiszacsegével összekötő úton, majd árokba csapódott. Fotó: Matey István Az eset során az állatok szétszaladtak, a vontatmányt húzó lovat pedig a helyszínen elaltatták. A balesetben a sze...Hajdúböszörmény.
HAON.HU

További hírek a Sport kategóriából


hirdetés