Kanyarodó autó ütközött a villamossal Debrecenben

Akt.:
Kanyarodó autó ütközött a villamossal Debrecenben
© Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – A mentők 157 feladatot láttak el csütörtökön, amelyek közül az egyik legjelentősebb, hogy ismét sikerrel újraélesztettek egy embert.

A katasztrófavédelem illetékesétől tudjuk, hogy egy családi ház pincéjében tizenöt négyzetméteren berendezési tárgyak égtek csütörtök délelőtt Nyírábrányban, a Kossuth utcában. A pincében vegyes tüzelésű kazán működött. A nyíradonyi és debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a házban élők a tüzet eloltották. Az utómunkálatokat egy vízsugárral végezték el a tűzoltók, majd átszellőztették a helyiséget. A tűz során nem sérült meg senki, kisebb anyagi kár keletkezett.

Csütörtök délben a 4-es számú főúton, Püspökladány közelében egy terepjáró ütközött össze kisteherautóval. A terepjáró az út melletti árokba hajtott. A püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, ezalatt a mentőszolgálat a helyszínen ellátta a két autó vezetőjét.

Debrecenben, a Rákóczi utcában csütörtök délután egy társasház bejárati ajtaja felett a téglafalazat meglazult, mely veszélyeztette a gyalogos forgalmat. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel eltávolították a téglákat. Kisebb anyagi kár keletkezett.

Csőtörés miatt víz gyűlt össze egy lakóház harminc négyzetméteres pincéjében csütörtök délután Debrecenben, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A víz berendezési tárgyakat veszélyeztetett. A helyi tűzoltók búvárszivattyúval az összegyűlt víz nagy részét eltávolították. Kisebb anyagi kár keletkezett.

Hajdúböszörményben, az Újfehértói utcában csütörtökön este egy családi ház kéménye égett. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a kéményben lerakódott kormot kéziszerszámokkal eltávolították. Az eset során nem, sérült meg senki.

Gáz szivárgott csütörtökön este Balmazújvároson, a Veres Péter utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók a főcsapot elzárták, így a szivárgás megszűnt. A sérült nyomáscsökkentő cseréjéről a gázszolgáltató gondoskodott.

Egy debreceni állatorvosi rendelőből érkezett bejelentés a rendőrségre szeptember 28-án 9 óra körül arról, hogy egy nőt tartanak vissza, akit lopáson értek. A bejelentő elmondta, hogy miután zajra lett figyelmes, a rendelő folyosóján egy nőt vett észre, aki a nyitott épületbe besurrant, és az ő táskájában kutatott. A járőrök a helyszínre mentek, és elfogták a 43 éves helyi lakost, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Vele szemben a Debreceni Rendőrkapitányság indított eljárást.

Pénteken reggel Debrecenben, a Simonyi úton kanyarodni próbáló személyautó villamossal ütközött. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés