Idős embereket mentettek a tűzoltók Hajdú-Biharban

Akt.:
Idős embereket mentettek a tűzoltók Hajdú-Biharban
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Többen rosszul lettek, kihúzós létrán és felfeszített ajtón keresztül érkezett a segítség.

Nem tudott ajtót nyitni egy idős személy tegnap dél körül Tiszacsegén, a Nagymajor tanyán. Az egyeki önkormányzati tűzoltók jutottak be hozzá, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba szállították.

Debrecenben, az Egyetem sugárúton is hasonló esethez riasztották a tűzoltókat. Az ott élő idős ember rosszul lett, és mivel képtelen volt beengedni a segítséget, a debreceni hivatásos tűzoltóknak kellett beavatkoznia. Ők végül kihúzós létrán keresztül bejutottak a lakásba, és kinyitották az ajtót.

Hajdúböszörményben is kivonultak egy idős ember lakásához a helyi hivatásos tűzoltók. Rosszulléte miatt ő sem tudott ajtót nyitni. A katasztrófavédelem munkatársai végül felfeszítették az ajtót, ezután a lakót a mentőszolgálat kórházba szállította.

Száraz avar égett tegnap este Hajdúhadházon, a Nyárfa utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Mintegy két négyzetméteren égett az avar tegnap este Hajdúsámsonban, a Galamb utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet – foglalta össze a tegnapi riasztásokat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés