Forgalomkorlátozások Hajdú-Bihar megye útjain

Akt.:
Forgalomkorlátozások Hajdú-Bihar megye útjain
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében felhívja a járművezetők figyelmét, hogy gyűlések miatt január 19-én a megye több útján forgalomkorlátozásokra kell számítani.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy 2019. január 19-én 9 óra és 11 óra között Kabán, a Rákóczi utca, Batthyány utca és az István király utca közötti szakaszon félpályás útlezárás lesz érvényben.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy 2019. január 19-én 11 óra és 13 óra 30 perc között Berettyóújfaluban, Király-hágó utca, Lőtér utca és Érmellék utca közötti szakaszon félpályás útlezárás lesz érvényben.

A Debreceni Rendőrkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy 2019. január 19-én 13 óra 30 perc és 15 óra között Debrecenben,

  • a Liszt Ferenc utca teljes szélességében, a Blaháné utca és Csapó utca közötti szakaszon,
  • a Burgundia utca Kossuth utca felé haladó, menetirány szerinti jobb oldala a Csapó utca és a Kossuth utca közötti szakaszon,
  • a Kossuth utca teljes szélességében, a Batthyány utca és a Burgundia utca közötti szakaszon,
  • a Szent Anna utca teljes szélességében, a Batthyány utca és a Piac utca közötti szakaszon, valamint
  • a Piac utca teljes szélességében, a Kossuth utca és a Petőfi tér közötti szakaszon a vonulás ideje alatt szakaszosan lezárásra kerül, továbbá a vonulás Piac utcai ideje alatt a villamosforgalom szüneteltetésre kerül.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy 2019. január 19-én 14 óra 45 perc és 17 óra között a 3502-es számú út 16. és 17. kilométerszelvényében, Hajdúdorog térségében félpályás útlezárás lesz érvényben, és 30 km/h sebességkorlátozás lép életbe.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy 2019. január 19-én 15 óra és 17 óra 15 perc között a 4-es számú főút 215. és 216. kilométerszelvényében, Ebes térségében félpályás útlezárás lesz érvényben, és 50 km/h sebességkorlátozás lép életbe.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a forgalomkorlátozásoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel, figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek!Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés