Nem csak ellopták, el is adták a láncot a feltételezett elkövetők

Hajdúböszörmény - A hajdúböszörményi rendőrök egy 22 éves férfit és egy 18 éves fiatal nőt hallgattak ki gyanúsítottként.

Hajdúböszörmény - A hajdúböszörményi rendőrök egy 22 éves férfit és egy 18 éves fiatal nőt hallgattak ki gyanúsítottként.

Egy 69 éves nő tett bejelentést a rendőrségre 2018. november 5-én arról, hogy Hajdúböszörmény belvárosában egy ismeretlen személy és annak társa letépte a kezéről az aranyláncát - közölte a rendőrség. A helyi körzeti megbízott adatgyűjtést és tanúkutatást végzett, amelynek eredményeként a rendőrök november 13-án elfogtak egy 22 éves helyi férfit és egy 18 éves lajosmizsei nőt.

G. Viktort és G. Bettinát előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A feltételezett elkövetők beismerték a bűncselekmény elkövetését és azt is elmondták, hogy az aranyláncot eladták. A nyomozók az eljárás során lefoglalták az ékszert és visszaadták a tulajdonosának.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!