360 fokos videó: adrenalindús motoros nap

Hajdúböszörmény - Motoros felvonulás, hangnyomás-mérés és gumifüstölés – hangosra sikeredett a vasárnap Böszörményben.

Hajdúböszörmény - Motoros felvonulás, hangnyomás-mérés és gumifüstölés – hangosra sikeredett a vasárnap Böszörményben.

Csaknem 300 motoros volt jelen a hajdúböszörményi Fürdőkert területén, ahol egész napos program várta a kétkerekűek szerelmeseit. Már második alkalommal rendezték meg Hajdúböszörmény Vaslovasai a Motoros Családi Napot vasárnap.

Czégény László, a Hajdúböszörményi Vaslovasok tagja és egyben a rendezvény egyik szervezője elmondta, nem csak a szórakozás céljából szervezték a találkozót:

– Az az igazság, hogy maga az esemény arra épült, hogy kezdődik a motoros szezon, és vezetéstechnikai tréningen vagy éppen KRESZ-teszten vegyenek részt a társak. Próbáltuk a napot színesebbé tenni ügyességi versenyekkel, gyerekeknek szánt programokkal, hogy a családosok is kilátogathassanak a rendezvényre. Nekem a kedvenc programom a sörtartó verseny és az aszfalton síelés volt – igazi férfimunkák – nevetett.

További részletek a hirek360.hu-n.

- Nagy Dóra/ Hírek 360  -


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!