Küldjön hírt! - Hajdúböszörményiek az ország második legjobb MezőgépÉszei

Hajdúböszörmény - <em>Immár harmadik alkalommal írta ki az AGRO NAPLÓ és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) a MezőgépÉSZek vetélkedőt a Földművelésügyi Minisztérium (FM) támogatásával mezőgazdasági gépész, gépésztechnikus és gépjavító szakos középiskolások számára.

Hajdúböszörmény - Immár harmadik alkalommal írta ki az AGRO NAPLÓ és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) a MezőgépÉSZek vetélkedőt a Földművelésügyi Minisztérium (FM) támogatásával mezőgazdasági gépész, gépésztechnikus és gépjavító szakos középiskolások számára.

A háromfordulós vetélkedősorozat döntőjében az ország legjobb hat mezőgépész csapata mérte össze tudását.

Az AgrárgépShow-n megrendezett döntőben a diákoknak elméleti és gyakorlati kérdésekben is bizonyítaniuk kellett a mezőgazdasági gépészet területén szerzett tudásukat. A versenyben végül a hajdúböszörményi Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium csapata a második helyezést érte el.

A csapat tagjai: Jánosi Norbert Attila, Németi János Márk, Jenei Ákos, Oláh Tibor, Berczi Norbert, felkészítő tanár: Gém Balázs.

- Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!