Hajdú-Bihar

2018.07.13. 07:53

Felejthetetlen élmények az Erzsébet-táborban

Furta, Fonyódliget - Volt olyan diák, aki életében először látta a Balatont.

Furta, Fonyódliget - Volt olyan diák, aki életében először látta a Balatont.

Nagy öröm érte a Furtai Általános Iskola tanulóit, amikor megtudták, hogy pályázatukat pozitívan bírálták el, és eltölthetünk hat napot Fonyódligeten, az Erzsébet-táborban. Indulásukat szülői értekezlet és lázas készülődés előzte meg.

Harmincöt gyermek és négy pedagógus indult el, hogy megláthassák a magyar tengert, volt olyan kisgyermek, aki életében először. A tábor közvetlenül a Balaton partján fekszik, gyönyörű környezetben. A szállás elfoglalása után a merészebbek már csobbantak is a tóban, amely igaz, csak 19 fokos volt. Az időjárás nem kedvezett a strandolásnak, de ez nem szegte kedvüket, hiszen minden napra változatos programokkal készültek a „tesók”. Volt kalandpark, kutyabemutató, kézműves foglalkozás, éjszakai túra és nagyszerű táborzárás Pápai Joci-koncerttel. A diákok egy felejthetetlen élménnyel gazdagodtak – tájékoztatta a Naplót Kusmiczki Éva pedagógus.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!