rendőrségi felhívás

2019.07.19. 16:42

Látta valaki ezt a Segner téri balesetet?

A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Fotó: illusztráció, Matey István, archív

A Debreceni Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya szabálysértési eljárást folytat közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt, áll a police.hu-n megjelent rendőrségi közleményben.

Mint írják, a rendelkezésre álló adatok szerint egy nő kerékpárral közlekedett május 29-én 8 óra 30 perc körül Debrecenben, a Segner téren lévő kerékpárúton a Nyugati utca felől a Kishegyesi út irányába. A biciklis a Kishegyesi út – Pesti utca – Segner tér kereszteződése mellett egy balra ívelő útkanyarulatban egy gyalogos kikerülése során a kerékpárútról jobbra lehaladt, és elesett – fogalmaz a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság híradása. A baleset során a kerékpáros megsérült.

A rendőrség szemtanúkat keres a baleset előzményeinek, és a baleset körülményeinek tisztázására.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a baleset bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályán (4024 Debrecen, Vásáry István utca 2. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a 06-52-516-400/24-08-as melléken, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában