Foci-vb 2022

2022.12.12. 18:18

Luka Modric előre szólt mindenkinek

Luka Modricék jó hangulatban készülnek az Argentína elleni elődöntőre | Forrás: AFP

A horvát válogatott csapatkapitánya még a katari futball vb előtt nyilvánvalóvá tette, hogy a hazája válogatottja ezúttal is remekül szerepel majd. Horvátország kedden a vb elődöntőjében lesz érdekelt, Modricnak tehát igaza volt – írja a Magyar Nemzet.

– Mielőtt elmentünk volna a katari futball-vb-re, a madridi öltözőben sokat beszélgettünk a közelgő tornáról. Én már akkor mondtam a csapattársaimnak, hogy figyeljenek a horvát válogatottra – anekdotázott a spanyol köztévének Luka Modric. A horvát középpályás több madridi csapattársát is elkeserítette a torna során. A belga válogatottban Eden Hazard, a brazilban Eder Militao, Rodrígo, Vinicius Junior, illetve egy korábbi Real Madrid-játékos, Casemiro is játszott a vb Modric csapata ellen.

A Real Madrid aranylabdás sztárja négy éve, az oroszországi tornán is vezére volt a horvát válogatottban. 2018-ban a döntőig menetelt hazája válogatottjával, ahol aztán Franciaország jobbnak bizonyult nála. Idén akár összejöhet a visszavágó: a két csapat különböző ágon szerepel. Kedden Horvátország Argentína ellen lép pályára az elődöntőben, Franciaország a vb meglepetéscsapata, Marokkó ellen juthat be a sorozatban második vb-döntőjébe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!