Erotikus cikkek

2008.04.07. 11:32

Zavarba ejtő szex-helyzetek

<p>Senki sem szereti, ha oldalba vágják szex közben. Az emberek ugyanis szeretik, ha úgy jelenhetnek meg a másik előtt, mint akik tisztában vannak azzal, hogy mit csinálnak. A váratlant pedig szeretik egy kis jóindulattal kezelni. <BR /></p>

Igen, van néhány eset, ami még a legedzettebb szerelmespárokat is zavarba hozhatja. Tipikusan belevonunk könnyeket, nedveket és hangokat, néhány helyzet így sokkal nyugtalanítóbbnak bizonyul, mint a többi.

Így nem csoda, hogy néhány szerelmespár kiborul a következő helyzetektől:

Sírás szex közben

Nem szokatlan egyes személyeknél, általában nőknél, hogy sírnak szex közben, vagy közvetlenül azután.

Számos oka lehet az efféle reakciónak. Pszichológiai szinten, talán az élmény közelsége és intenzitása következtében az érzés hatása alá kerülnek. Vagy a partnered talán visszaemlékezik valami kellemetlen dologra, ami szexuális traumát okozott számára.

Szex-terapeuták és kutatók fiziológiai magyarázatot találtak a könnyekre. Azt mondták, hogy mivel az orgazmus a méh és méhösszehúzódások mély izgatásának következménye, az akaratlan zokogás annak a következménye lehet, hogy a vagus ideget stimulálják. Ez egy hullám effektust kelt, ami a torok gyűrűporc-garati reflexét idézi elő.

A Tantra szex tovább elemzi ezt a gyakorlatot, mi most nem foglalkozunk vele tovább. A szeretkezés közben a testünkben tároljuk az érzelmeinket, amik a szexuális energiával együtt távoznak.

Mindegy, hogy mi az oka a sírásnak, ne borulj ki. Légy szerető, elfogadó és támogasd a partnered. Ha szeretnéd megtudni, hogy miért van ez így, tartogasd későbbre.

Folytatásunkból megtudhatod miért kínos a nevetés...

Forrás: Fox/netbulvár

Képek szexis lányokról: Lisa Marie Scott 2007.05.25. Lisa Marie Scott 2007.05.25. Katharina Kuhlmann 2007.10.09. Amanda Heartige 2008.01.03.

További cikkek:

  • Szex-mítoszok leleplezése
  • Szexuális tévhitek
  • Gabi bájai  Gabi bájai 2008.03.28.  
    Gabi imád a középpontban lenni, gyermekkora óta színészi karrierre vágyik.
  • Szexbomba Thaiföldről Lulu 2008.03.21.
     A szépséges Lulu kebleit még a buddhista papok is imába foglalják
  • Szex-balesetek
    Ha a Vészhelyzetben már megszeretted a jóképű orvosokat, akkor most még inkább hősként tekintesz majd rájuk! Sok eltévedt kulcsot, virslit szabadítottak már ki nőkből! És még mit?
  • Szexhotel nyílik az angol tengerparton
    Májusban nyitja meg kapuit az a luxushotel Dél-nyugat Anglia tengerpartján, amelynek mind a 60 szobájában "szexjáték-minibár" lesz - jelentette be a szálloda tulajdonosa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!