Erotikus cikkek

2008.04.24. 15:13

Centikről, őszintén!

<p>Az örök kérdés: számít-e a méret? Na, ez attól függ, kit kérdezel. Néhányan mindenáron hatalmasat akarnak, míg mások a kisebbre esküsznek. <A href="http://www.videonezo.hu/members.darios/a-meret-a-lenyeg.avi/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A nagy többség azonban egyetért abban, hogy a pénisz mérete a hüvely méretétől függ. Ha kitölti a teret, akkor teljesen mindegy mekkora is valójában. A lényeg, hogy passzol!

Vita a méret felett

Évek óta megy a huzavona, de senki nem talált még megoldást. Sok pasi úgy érzi, az övé túl kicsi. Pedig a lényeg, hogy illik-e a kiválasztott hüvelybe!

Mindenki más adottságokkal jön világra, értve ezt a nőkre és a férfiakra is! Szex közben az nyújtja a legnagyobb élvezetet, amikor kiderül, passzoltok egymáshoz!

Miért nem passzol?

Ha egy nőnek az átlagosnál hosszabb a hüvely, akkor neki méretes darabra lesz szüksége az orgazmushoz. De lehet, hogy egy rövidebb vaginához ez már sok, sőt egyenesen fájdalmas. Neki egy kicsi, ügyes farok kedvez! Akiknek szélesebb a pénisze, jobban kedvelik a tágas nőket.

Röviden: minden attól függ, kivel vagy! Mit érnek a centik, ha képtelen vagy kielégíteni a nőt? Vagy ha fájdalmat okozol neki! Ha szembesül a szituációval, miszerint túl kicsi, túl nagy, széles vagy vastag vagy, kreatívnak kell lenned!Kreatív módszerek, ha rossz a párosítás

Ne számíts tökéletes élvezetre! Unalmas és monoton lesz, ha méretekben nem passzoltok! Próbáld meg a végén orális szexszel, kézzel, vagy segédeszközzel csúcsra juttatni a másikat. Ha nem cselezel, kielégítetlen marad, attól pedig hosszú távon frusztrálttá válik!

Dolgozzatok ki speciális módszereket, hogy segítsetek magatokon. Használj több síkosítót, vagy vibrátort, amivel nagyobbnak érzed a péniszét, mint amilyen a valóságban! Millió módja van, hogyan fokozhatod a libidót!

Számít a méret!

Ha úgy érzed, valami nem működik köztetek, itt az ideje kiértékelni a kapcsolatotokat. Létezik intimitás szex nélkül is, és rengeteg pár valóban így él, harmonikus kapcsolatban. Ha ez nem elég, állj tovább! Ha ugyanis nem illetek össze, választanotok kell: tudsz-e fergeteges szex nélkül élni, vagy tovább keresgéled a párod!

Forrás: Ask Dan and Jennifer

  • Szex, házon kívül
  • Férfiak a ciciről
  • Szexhotel a tengerparton
  • Szex- balesetek
  • Szex e- mailben!
  • Sokkoló szex- rekordok
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!