Erotikus cikkek

2008.04.17. 07:26

A legjobb randifotó

<p>Az egyik legjobb módja annak, hogy felkeltsd magadra a figyelmet, mikor interneten keresztül ismerkedsz, egy nagyszerű fotó. <BR /></p>

Az egyik elmosódott, a másik idejétmúlt, a harmadik egy közös fotó a gyerekeiddel, és biztos van fent még egy csoportkép is, de ezek nem a legjobb választások. Az alábbi 7 tippel garantáltan felkelted a figyelmét.

1, Legyen profilképed
Ha a fotó hiányzik a személyes adataid közül, az azt mondja rólad, hogy félsz valamitől.
Most az lényegtelen, hogy tartasz attól, hogy valaki felfedezi, hogy te internetes párkereső oldalon regisztráltad magad; a fotó hiánya inkább azt jelképezi, hogy:
- túlságosan tartasz attól, hogy látnak téged mások
- titkolsz valamit.
A képek segítségével sokkal nagyobb sikert érhetsz el. Jobb, mintha végigjárnád a rögös utat. Tudod, hogy miről beszélek: nem teszel fel képet magadról, aztán ő kér tőled egyet, adsz neki, és utána vagy válaszol, vagy nem… már a leírása is fárasztó. Csak tegyél fel egy képet.

2, Tűrhető képet rakj fel
Mosolyogj! Az internetes párkeresők olyanok, mint egy piac, tele termékekkel… habár néhányan marhaságnak vélik az egészet. Nos, ugyanúgy, mint egy bevásárlóközpontban, a szembetűnő és vonzó termékek jobban vonzzák az embereket, többen akarják megnézni, megismerni.

Ha nem olyan képet választasz, amely a legjobb színben tüntet fel téged, akkor plusz munkát adsz a lehetséges udvarlónak, mert ki kell találnia, hogy vajon hogy nézel ki, amikor nem bohóckodsz, nem feded el az arcod, nem vágsz buta képet, vagy nem sötétben vagy. Talán elolvassák a nagyszerű adataid, de egy jó képpel sokkal több esélyed van a sikerre.

3, Olyan képet válassz, amely jellemző rád
Semmilyen körülmények közt se használj fel olyan képet, amit egy magazintól, ingyenes képszolgálattól, vagy egy képeslapból vettél kölcsön. Ezzel megsérted a tisztességes randevúzás szabályait.
Olyan képet válassz, ahol nyugodt/boldog/barátságos vagy

Talán azt hiszed, hogy a duzzogás vagy az arcod elformálása szexibbé tesz, de mások úgy gondolhatják, hogy ez egy kissé ijesztő.
4, Ne legyen homályos vagy elvont

A rövid betekintésem egy internetes párkereső oldalra azzal a ténnyel szembesített, hogy rengeteg kép van fent a napról, templomokról, fákról és állatokról. Nos, én speciel egyikkel sem szeretnék randizni.

5, A legjobb oldalad emeld ki

Állj a tükör elé és pózolj úgy, ahogy egy fotó kedvéért tennéd. Mondjuk, amit a tükörben látsz, nem más, mint az összes fogad és a torkod – tényleg azt akarod, hogy így lássanak a jelentkezők? Gyakorold a mosolygást addig, amíg nem találod meg azt a fotót, amin vonzó vagy, illetve fedezd fel, hogy az ezer wattos vigyor nem áll jól neked, és egy őszinte képet tegyél fel. Nem rossz ötlet, ha a képen látszik, hogy ápolt ember vagy.

6, Legyen közelebbi

Az arcodról. Ha bandzsítania kell, vagy nagyítania a képre, hogy lásson belőled valamit, akkor nem elég közeli a kép. Ez ugyanazt tükrözi – mit akarsz eltitkolni magadról?

7, Vigyázz a csoportképpel

Ha a képen nem egyedül vagy, válassz olyat, ahol te vagy a domináns személy – légy te a központ. Ha a kép nagyon zsúfolt, vagy túlságosan hátul állsz, nem fogják tudni, hogy ki is vagy.

Forrás: Netbulvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!