Helyi közélet

2014.10.16. 13:45

Többször zaklatta unokahúgát a férfi

Debrecen - Rémálom lett a nyaralásból a gyermek számára.

Debrecen - Rémálom lett a nyaralásból a gyermek számára.

Jogerőssé vált az ítélete annak a férfinak, akire folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak bűntette miatt, mint visszaesőre 7 év fegyházbüntetést szabott ki márciusban a Debreceni Törvényszék. A másodfokon eljárt Debreceni Ítélőtábla dr. Elek Balázs vezette tanácsa szerdán hirdette ki a döntést, jóváhagyva az első fokú ítéletet.

Évek teltek el

A bíróság által megállapított tényállás szerint 2004 nyarán a megyénkben élő vádlottnál, T. Andrásnál és feleségénél nyaralt az asszony akkor 11 éves unokahúga. A vakáció egyik napján a sértett és a vendéglátóinak gyermeke délutáni alvásra tértek. A vádlott és a sértett között feküdt a férfi 5 éves kislánya is. Amikor a kislány elaludt, a vádlott átnyúlt a sértetthez, benyúlt a bugyijába, és simogatni kezdte nemi szervét, miközben befogta a sértett száját. A sértett félt a vádlottól, ezért sem ellenkezni, sem bárki másnak szólni nem mert. A következő két napon a kislány szexuális zaklatása újra megtörtént. Ezután a gyermek hazautazott, de az eseményről csak 2009 végén, az iskolai pszichológusnak beszélt, majd 2012 novemberében a szüleinek is, akik feljelentést tettek.

A vádlott tagadta a bűncselekmény elkövetését, a bíróság azonban bizonyítottnak látta azt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában