Helyi közélet

2017.03.10. 14:36

Küldjön hírt! - Kiállítás és ékszervásár a téglási könyvtárban

Téglás - <em>Mandalák nőnapra - „ A teljesség felé” címmel női alkotók munkáiból nyílt mandalakiállítás és ékszervásár szerda délután a Téglási Városi Könyvtárban.

Téglás - Mandalák nőnapra - „ A teljesség felé” címmel női alkotók munkáiból nyílt mandalakiállítás és ékszervásár szerda délután a Téglási Városi Könyvtárban.

Az intézmény hagyományos nőnapi tárlatán Medveczky Marica, Nagy Zsuzsa és Szabó Barbara mandalafestők mutatkoztak be. Az ünnepi eseményen a szervezők nevében Németi Katalin intézményvezető üdvözölte a meghívott vendégeket, majd Téglás Város Önkormányzata nevében dr. Gál György jegyző köszöntötte a jelenlévő hölgyeket.

A formavilágával, stílusával Európában is egyedülálló anyagot Boros Betty mandalafestő művész méltatta, és adta át az alkotások ősi üzenetét teljességről, tökéletességről, harmóniáról. A délután meseszerű, különleges hangulatát a Padmini Táncegyüttes „egy csöppnyi India” című műsorából válogatott táncok fűszerezték.

- Téglási Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában