Számonkérés ököllel egy debreceni parkolóan

Akt.:
Számonkérés ököllel egy debreceni parkolóan
© Illusztráció: Matey István, archív
Debrecen – Súlyos testi sértés bűntett kísérlete és garázdaság vétség miatt nyomoz a rendőrség egy 31 éves férfi ellen, mert a gyanú szerint megütött egy autóst Debrecenben.

A megyei rendőr-főkapitányság közlése szerint a gyanúsított és 26 éves társa azt sérelmezte, hogy a sértett veszélyesen előzte meg őket a Nagyerdei körúton. Ezért követték egy Böszörményi úti parkolóig, ahol számon kérték. Ekkor, a vita hevében az idősebb férfi ököllel arcon csapta az autóst és még többször megütötték.

A helyszínre érkező rendőrök a feltételezett elkövetőket előállítottak, szabadlábon védekezhetnek. A fiatalabbik férfi ellen garázdaság vétsége a gyanú.

HBN


Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 6 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, míg 5 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 11 személyt fogott el, akik közül 9 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 18 személyt állítottak elő, köztük 8 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.